Obavijesti

Sport

Komentari 30

Evertonovi navijači plaču zbog Vlašića: Šteta, bit će igračina!

Evertonovi navijači plaču zbog Vlašića: Šteta, bit će igračina!
1

Nikola Vlašić u srijedu je i službeno postao novi igrač CSKA, u kojem je bio na posudbi iz Evertona prošle sezone, a navijači kluba iz Liverpoola žale za takvom odlukom kluba. Niksi je trebao dobiti šansu, smatraju

VIDEO

U jeku Europskog prvenstva do 21 godine za nogometaše, dan nakon što je zabio gol Rumunjskoj u teškom porazu Hrvatske u prvoj utakmici u San Marinu (4-1), Nikola Vlašić i službeno je postao igrač CSKA Moskve, koji ga je otkupio od Evertona za 15 milijuna eura.

Splićanin je bivšem klubu Hajduku priskrbio novih 1,5 milijuna eura, a navijači premijerligaškog kluba žale za odlukom vodstva kluba da se odreknu talentiranoga hrvatskog nogometaša.

"Ludi smo što smo ga pustili", napisao je jedan navijač na Twitteru.

Vlašić je za Everton u sezoni 2017/18. odigrao svega 19 utakmiac i zabio dva gola uz jednu asistenciju. U Rusiji se preporodio odigravši prošle sezone 31 utakmicu uz osam golova (jedan Real Madridu) i sedam asistencija.

Evo i još nekih komentara Evertonovih navijača o transferu:

"Bio bi dobar igrač za nas. Nažalost, ispao je žrtva previranja s Koemanom i Allardyceom. Dobro se snašao u CSKA i ne možete ga kriviti što je želio ostati."

"Hrvati znaju prepoznati dobrog igrača i cijene ga, mogao bi biti velika zvijezda u budućnosti. Ali nema smisla držati nesretnog igrača koji budućnost vidi drugdje."

"Kakva šteta i gubitak što je otišao. Bio je žrtva kaotične sezone u kojoj je došao. Stvarno je talentiran igrač i volio sam ga gledati na Goodisonu. Bit će velika zvijezda hrvatske reprezentacije."

Vlašić je u Top 15 transfera, Hajduku čak 1,5 milijuna eura
Vlašić je u Top 15 transfera, Hajduku čak 1,5 milijuna eura

"Razočaran sam što se stvari nisu dobro razvijale za njega u Evertonu. Očito je talentiran i šteta što smo vidjeli samo naznake njegove dobre igre u lošoj sezoni za nas. Očito se odlučio za prelazak nakon uspješne sezone u Rusiji. Volio bih da je dobio šansu u pripremama za novu sezonu pod trenerom Marcom Silvom."

"Nismo ga smjeli dati za siću samo zato što ga ruski klub želi. Trebali smo čekati da dobijemo 30 milijuna funti uz postotak od budućeg transfera ili ga ne prodati nikako."

"Zaslužio je pravu šansu. Šteta što smo ga prodali."

"Uvijek mi se sviđao. Jako je pametan igrač koji nije klasično krilo, nego igra i u sredini. Strašno mi je žao što ide, mislim da bi iduće dvije, tri sezone mogao igrati na visokom nivou."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka