Obavijesti

Sport

Komentari 6

Evo gdje gledati ključan sudar Hrvatske protiv Kanade na SP-u

Evo gdje gledati ključan sudar Hrvatske protiv Kanade na SP-u

Zna se da je Hrvatska najjača kada je najpotrebnije što su naši reprezentativci dokazali više puta. Sada je najbitnije potegnuti i srušiti Kanađane! Saznajte sve o sudaru drugog kola na Mundijalu

VIDEO

Pred hrvatskim reprezentativcima je najbitnija utakmica na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Okršaj s Marokom na otvaranju mogao nam je dati dodatan vjetar u leđa da smo pobijedili, no i start s bodom (0-0) nije kraj svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Izbornik Kanade o naslovnici 24sata: Moja žena će vas tražiti zbog toga. Nemam takav trbuh! 01:02

Naravno, ukoliko pobijedimo utakmicu drugog kola grupne faze protiv Kanade na velebnom Međunarodnom stadionu Khalifa koji prima 45,416 gledatelja. Tri boda protiv Maroka omogućili bi nam lagodniji život u ovom trenutku, a sada ćemo morati ići punim gasom i pobijediti pod svaku cijenu.

Zna se da je Hrvatska najjača kada je najpotrebnije što su naši reprezentativci dokazali više puta, od raznih kvalifikacija pa do srebrne medalje na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru

Sada će pred sobom imati vrlo nezgodan zadatak jer Kanada obiluje brzim i agilnim igračima koji su Belgiji stvorili niz problema iako su izgubili 1-0. Desetak puta su bez pretjerane muke pretrčali belgijsku obranu kao da je nema i samo zbog loše završnice nisu uspjeli postići pogodak.

Dalić i hrvatski stožer morat će pronaći recept kako zatvoriti bokove odakle prijeti najveća opasnost, kako zaustaviti Alphonsea Daviesa, Jonathana Davida, Tajona Buchanana, vrlo brze i tehnički potkovane ofenzivce.

U subotu je stigla dobra vijest da se Nikola Vlašić vratio treninzima s ostatkom reprezentacije nakon što je protiv Maroka zadobio lakšu ozljedu lista pa trenirao odvojeno. Bit će na raspolaganju izborniku Daliću, koji najvjerojatnije neće moći računati na Domagoja Vidu koji je osjetio zatezanje u mišiću.

KATAR 2022 - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u trening kampu Al Ersal 3 u Dohi

Ipak, obrana je protiv Maroka izgledala vrhunski i tu ne trebamo ništa mijenjati. Pa ozljeda Vide ne treba zabrinjavati. Ono što će presuditi je (ne)efikasnost u napadu. Ni mi ni Kanađani nismo postigli pogodak u prvom susretu.

Dodajmo i kako utakmicu sudi Urugvajac Andres Matias Matonte Cabrera. Pomoćnici će mu biti Nicolás Taran i Martin Soppi dok je četvrti sudac Kevin Ortega.

Sudar hrvatske nogometne reprezentacije protiv Kanade moći ćete gledati u prijenosu uživo na drugom kanalu Hrvatske radiotelevizije (HRT 2) od 17 sati i platformi HRTi.

Kako koristiti uslugu HRTi?

Usluga je besplatna i dostupna samo na području RH. Korisnici osobnih računala ne trebaju ugraditi nikakvu aplikaciju, nego u svoj preglednik upisuju e-adresu https://hrti.hrt.hr/ i registriraju se.

Korisnici pametnih telefona, tableta i pametnih televizora trebaju u trgovini aplikacija potražiti aplikaciju HRTi i registrirati se nakon što se aplikacija postavi.

Za uređaje Android vrijedi poveznica: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrti

Za uređaje iOS vrijedi poveznica: https://apps.apple.com/us/app/hrti-ott/id1412033720?ls=1

Za uspješnu je registraciju potrebno točno upisati svoju lozinku i e-adresu,  označiti Captchu, prihvatiti uvjete korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka. Nakon toga ćete dobiti e-potvrdu na vašu e-adresu koju morate potvrditi unutar razdoblja od 24 sata te ćete tako aktivirati svoj korisnički račun.

Registracija je moguća i odabirom opcije Prijava putem Facebook odnosno Prijava putem Google gdje se  koriste postavke vašeg Google ili Facebook korisničkog računa.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ NA RUBU SUZA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom