Sport

Komentari 5

Evo gdje i kako možete gledati 'FNC 5' MMA priredbu iz Zaboka

Evo gdje i kako možete gledati 'FNC 5' MMA priredbu iz Zaboka

MMA spektakl na rasporedu je u subotu, 26. ožujka, s početkom u 19 sati, a cijeli događaj moći ćete pratiti na našem portalu kupnjom 24sata PLUS+ pristupa po cijeni od 29 kuna za mjesec dana.

UZMI PLUS+ I GLEDAJ FNC UZ OSTALE POGODNOSTI

Novi MMA spektakl sve je bliže, a nakon uzbuđenja u Zagrebu pa na Jadranu i u Slavoniji, Fight Nation Championship dolazi u 'biser Hrvatskog Zagorja'!

Peta priredba FNC-a održat će se u Sportskoj dvorani Zabok, a pred gledateljima će se htjeti dokazati mnogi mladi regionalni borci, ali i legende scene poput Ivice 'Terrora' Truščeka kojeg čeka meč protiv borca iz beogradskog Fight Company Teama koji je već bio u kavezu FNC-a, Aleksandra Jankovića.

Bit će tu pobjednici prve i druge sezone 'Armagedon Pro Sport Jamnica' MMA lige poput Marka Bojkovića iz beogradske Ahilej borilačke akademije, dvojca iz Unity Fight Teama Vrbas -  Matija Bosančić Đorđe Bukvić, a priredbu će predvoditi meč za prvu titulu FNC-a u perolakoj kategoriji između borca koji je nastupao u poljskom KSW-u Daniela Bažanta protiv osvajača 'Ultimate Fightera' i bivšeg UFC borca Ronyja 'Jasona' Mariana!

MMA spektakl na rasporedu je u subotu, 26. ožujka, s početkom u 19 sati, a ulaznice i dalje možete nabaviti putem sustava 'Eventim', dok ćete PPV moći kupiti putem platforme 'FNC.tv' po cijeni od 29 kuna, a sve ćete moći popratiti i kupnjom mjesečne ili godišnje pretplate na 24sata PLUS+ sadržaj, kao što je bilo omogućeno i prije osječke priredbe.

Nadalje, prelimsi će i dalje biti dostupni besplatno putem YouTube kanala 24sata, dok će se glavne borbe večeri prenositi putem već spomenutih platforma. Do priredbe je još malo, a kao i uvijek pod okriljem FNC-a nas zasigurno očekuje pravi 'vatromet'.

 

UZMI PLUS+ I GLEDAJ FNC UZ OSTALE POGODNOSTI

Najčitaniji članci