Obavijesti

Sport

Komentari 9

Evo gdje možete gledati Real i Luku protiv Brozovića i Perišića

Evo gdje možete gledati Real i Luku protiv Brozovića i Perišića

Najveći derbi prvog dana, a i cijelog trećeg kola, igra se u Madridu. Realu i Luki Modriću dolazi Inter te Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a valjda nitko nije očekivao da će uoči međusobnog susreta Španjolci i Talijani držati četvrto mjesto s bodom, odnosno treće s dva

VIDEO

Ubrzanim korakom već smo pred trećim kolom Lige prvaka nakon kojeg slijedi trotjedna stanka. Prve dvije lopte krenut će s centra u skupinama A i B i to u Moskvi u kojoj će kod Lokomotiva Vedrana Ćorluke gostovati madridski Atletico te u Kijevu gdje Šahtaru dolazi Borussia (M).

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić u Zadru

Pokretanje videa...

Luka Modrić u Zadru 01:03

Najveći derbi prvog dana, a i cijelog trećeg kola, igra se u Madridu. Realu i Luki Modriću dolazi Inter te Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a valjda nitko nije očekivao da će uoči međusobnog susreta Španjolci i Talijani držati četvrto mjesto s bodom, odnosno treće s dva. Oba kluba moraju po prvu pobjedu iako će realovci biti u puno težoj situaciju ne dođu li do nje.

- Bit će to finale za nas - rekao je Zinedine Zidane pa posvetio koje slovo o Modriću.

- Ništa se nije promijenilo s Lukom, znamo njegovu kvalitetu. Nije treneru lako da donosi neke odluke. Imamo puno igrača i na sve se oslanjamo. Luka se dobro snalazi svaki put kad igra. Nema sumnje da je Modrić i dalje vrlo važan za nas.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Francuzu se opet malo zaljuljala stolica, a, zanimljivo, na nju je skoro sjeo upravo današnji Zidaneov kolega na Interovoj klupi, Antonio Conte.

- U prošlosti sam imao prilike postati trener Reala, ali nije bilo pravo vrijeme. Svakako je bilo trenutaka u kojima sam bio vrlo blizu klupe, ali bi sezona već počela. Jako je teško doći u Real usred sezone - rekao je Conte koji će u Madridu biti bez prvog napadača Romelua Lukakua.

Serie A - Inter Milan v Parma

Zanimljivo bi također trebalo biti u dvoboju Atalante Marija Pašalića i Liverpoola koji su neporaženi u prva dva kola. Klub iz Bergama ima dosta problema s ozljedama, ali nije puno vedrija situacija ni kod Jurgena Kloppa.

- Vrhunski igrači i vrhunska momčad. Sjajno su organizirani i maksimalno uvjereni da mogu uspjeti. Vještine pojedinaca koriste na nevjerojatno pametne načine i uopće ne pretjerujem kada kažem da je Atalanta najveći naš izazov u Ligi prvaka - komplimentirao je protivniku Liverpoolov trener.

Champions League - Group D - Atalanta v Ajax Amsterdam

U drugom susretu ove skupine igraju Midtjylland i Ajax koji će u Dansku bez čak 11 igrača. U skupini C Manchester City može pobjedom nad Olympiacosom jednom i pol nogom zakoračiti u nokaut-fazu, dok Marseille i Duje Ćaleta-Car moraju hvatati zadnji vlak u Portu. Poput Cityja i Bayern u Salzburgu može već riješiti velik dio posla.

Srijeda, pak, ne donosi velike derbije, ali donosi posao za neke velikane koji bi trebali uspješno odraditi. Kao Man. United kod Basaksehira, pa Barcelona i Juventus protiv Dinama, odnosno Ferencvarosa, kao i Borussiju kod Club Bruggea. Dejan Lovren i Zenit dočekat će Lazio, a Ivan Rakitić i Sevilla Krasnodar. PSG će u Leipzigu bez Neymara, a možda i Mbappea igrati u reprizi polufinala Lige prvaka.

Utorak:

Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid (PlanetSport 2, 18:55)
Šahtar - Borussia (M) (PlanetSport 3, 18:55)
Real Madrid - Inter (PlanetSport 1, 21:00)
Atalanta - Liverpool (PlanetSport 2, 21:00)
Salzburg - Bayern (PlanetSport 3, 21:00)
Man. City - Olympiacos (PlanetSport 4, 21:00)
Porto - Marseille (PlanetSport 5, 21:00)
Midtjylland - Ajax (21:00)

Srijeda:

Basaksehir - Man. United (PlanetSport 2, 18:55)
Zenit - Lazio (PlanetSport 3, 18:55)
Barcelona - Dinamo Kijev (PlanetSport 1, 21:00)
Chelsea - Rennes (PlanetSport 2, 21:00)
Ferencvaros - Juventus (PlanetSport 3, 21:00)
Club Brugge - Borussia (D) (PlanetSport 4, 21:00)
Sevilla - Krasnodar (PlanetSport 5, 21:00)
Leipzig - PSG (HRT 2, 21:00)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu