Obavijesti

Sport

Komentari 77

Evo gdje možete gledati veliki derbi između Hajduka i Dinama

Evo gdje možete gledati veliki derbi između Hajduka i Dinama

I Dinamo i Hajduk sljedeći tjedan imaju obveze u Europi, no derbi je utakmica u kojoj se nitko nikada ne štedi. Budite uvjereni da će tako i danas biti...

VIDEO

Da su okolnosti normalne, danas bi nas na Poljudu čekao potpuni spektakl. Prije godinu dana u ovo vrijeme Hajduk i Dinamo igrali su derbi pred 30.000 gledatelja, a sličan scenarij mogao se očekivati i za sutra. Nažalost, umiješao se korona virus zbog čega će Poljud danas biti prazan.

Pokretanje videa...

Dinamo slavi nakon Cluja 01:05

Hajduk i Dinamo danas će od 19.05 zaigrati međusobno po 224. put. Bit će to jedan sasvim drugačiji derbi u odnosu na ono što smo naviknuli do sada. Modri su bili bolji 97 puta, a Hajduk 70. Neriješen rezultat bio je 56 puta.

Prvi ovosezonski veliki derbi možete gledati na Areni 3.

- Hvala Bogu svi su se sa reprezentativnih akcija vratili zdravi. Što se toga tiče brojčano smo popunjeni jako dobro. Objektivno nismo imali nekog vremena za uigravanje. Posljednji reprezentativci vratili su se u četvrtak i imali smo jedan zajednički trening u petak. To je pred ovakve utakmice više trening emotivnog karaktera. Nije bilo velike mogućnosti za pripreme. Znamo što nas čeka, znamo kakav je protivnik, koje su mu  kvalitete, pokušavamo mu naći mane. Nadam se da ćemo dobro odigrati i doći do dobrog rezultata - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL

Hajduk je u posljednjem debiju igranom u srpnju pobijedio 3-2 u spektakularnoj utakmici punoj preokreta. U tome susretu dominirao je mladi Mario Čuić, a trener Hajduka Hari Vukas rekao je da će njegova momčad i ovaj put napasti od prve minute.

- Mi se moramo pripremati za njih, ali jedno je što mi očekujemo, a drugo kako će oni doći. Vidjeli smo sve njihove utakmice, i oni imaju važnu utakmicu, a kako će doći, hoće li kalkulirati, hoće li se čuvati... to ćemo vidjeti. U svakom slučaju se radi o kvalitetnoj momčadi i igračima - rekao je Vukas.

Osijek: U 2. kolu Prve HNL sastali se Osijek i Hajduk

I Dinamo i Hajduk sljedeći tjedan imaju obveze u Europi, no derbi je utakmica u kojoj se nitko nikada ne štedi. Budite uvjereni da će tako i danas biti. Dinamo je stopostotan nakon tri kola, a Splićani imaju dvije pobjede i remi.

Susret između dvije najbolje hrvatske momčadi je klasik u kojem su srušeni brojni rekordi. Najveću pobjedu uopće ostvario je Hajduk 1955. godine kada je pobijedio 6-0 na Maksimiru, a 'modri' su uzvratili 2013. godine u Kupu kada je bilo 5-0.

Dinamo i Hajduk sastali se u 34. kolu HT Prve lige

Najviše golova u derbijima od samostalnosti zabili su Eduardo i Soudani koji su bili precizni po sedam puta, a šest golova zabio je Hajdukov kapetan Mijo Caktaš.

dinamo-hajduk

Nadamo se da ćemo i danas uživati u najvećem hrvatskom derbiju. Naravno, falit će navijači i fantastičan ambijent koji uvijek gledamo na Poljudu, no vjerujemo da nas ni ovaj put Hajduk i Dinamo neće razočarati.

Predstoji nam samo zavaliti se u najdraži kauč, uzeti daljinski, prebaciti na Arenu 3 i uživati u poslastici.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome