Obavijesti

Sport

Komentari 94

Evo kako je Nole izbačen: Prije minutu ste rekli nešto drugo! Dajte, pa ona ne mora u bolnicu

Evo kako je Nole izbačen: Prije minutu ste rekli nešto drugo! Dajte, pa ona ne mora u bolnicu

Pa prije samo minutu ste mi rekli nešto drugo, gledao je Đoković u čudu suce i pokušao ih odgovoriti od odluke da ga izbace. Nakon nekoliko minuta, ljutito je napustio teren...

VIDEO

Carreno Busta mu je oduzeo servis, išao je prema svome mjestu i već razmišljao kako uzvratiti Španjolcu u sljedećem gemu. Loptica mu je ostala u džepu, a kao i inače, nabio ju je prema skupljaču loptica. Pogled mu je već bio usmjeren prema stolici, no snažan krik ga je naveo da pogleda iza sebe. 

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Bio je to krik linijske sutkinje koju je Novak Đoković slučajno pogodio u grlo zbog čega se počela gušiti. I to je bio trenutak o kojem će se pričati tjednima. 

Novak Đoković je zbog tog incidenta izbačen s US Opena, a tome je prethodio desetominutni razgovor sa supervisorom I sucima koje je srpski tenisač pokušao uvjeriti da sutkinju nije pogodio namjerno. Pravila su jasna, a organizatori su ih se morali držati.

Tennis: US OPEN

Novak ih je molio da mu daju blažu kaznu i da ga ne izbace, no nakon desetak minuta razgovora, jedan od organizatora mu je rekao da je izbačen s turnira.

- Pa prije samo minutu ste mi rekli nešto drugo - gledao ga je u čudu srpski tenisač.

- Moramo te izbaciti, nemamo izbora, sutkinju su odvezli u bolnicu nakon tvog udarca - objašnjavao mu je supervisor.

Đokovića je ta vijest, malo je reći, šokirala. Pokušao ih je odgovoriti od odluke, no organizatori su bili ustrajni.

- Ona ne mora u bolnicu zbog ovoga! Što vi birate u ovoj situaciji? Moju karijeru, Grand Slam, centralni teren - pravdao se Nole, no bilo je kasno. Ljutito je pokupio svoje stvari i otišao u svlačionicu, nije otišao na press konferenciju već se uputio prema hotelu po stvari.

Na prvu udarac nije izgledao toliko strašno. Loptica nije išla velikom brzinom, no pogodio je sutkinju u grlo zbog čega se počela gušiti. Ispričao joj se, pokušao se opravdati da nije namjerno, ali organizatori su bili neumoljivi.

Kada ovako nešto napravi jedan od najboljih u povijesti i čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina nesavladiv, onda se probudi cijeli teniski svijet. Naravno, postoje oni koji jedva čekaju ovakav Đokovićev potez kako bi ga mogli blatiti. Prije samo tri mjesec Novak je organizirao Adria Tour u Zadru gdje je nekoliko osoba bilo zaraženo koronom, a sjećate li se tko je tada bio dežurni kritičar? Čovjek kojem incidenti nisu strani pojam. Da, Nick Kyrgios se i ovaj put javio. 

Tennis: US OPEN

- Zamijenite mene i Jokera u ovom incidentu. Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo. Koliko godina bih dobio zabranu? 5, 10 ili 20 godina.

Đoković će biti kažnjen novčano kažnjen s onoliko koliko je osvojio na turniru uz moguće dodatne kazne s obzirom na prekršaj koji je počinio te će izgubiti sve bodove koje je osvojio na turniru. Vjerujemo da je to jako rastužilo Kyrgiosa koji bi jako volio kada bi ta kazna bila ne samo novčana...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima