Obavijesti

Sport

Komentari 3

Evo kako Kauboji bruse formu: Čekaju ih Tunižani i Crnogorci

Evo kako Kauboji bruse formu: Čekaju ih Tunižani i Crnogorci
1

Utakmice odlično dolaze u ovoj fazi kako bismo isprobali nova kretanja koja imamo te da možemo probati nove igrače koji još nisu igrali za reprezentaciju. Vidjet ćemo koje su njihove sposobnosti, rekao je Babić

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija u Umagu se priprema za predstojeći HEP Croatia kup, pripremni turnir uoči početka Svjetskog prvenstva u Francuskoj sljedeći tjedan. "Kauboji" treniraju dvaput dnevno.

- Na jutarnjim treninzima akumuliramo fizičku snagu. Radimo dosta na kondiciji. U poslijepodnevnim radimo isključimo na taktici i puno trčanja kroz rukomet jer se nadam brzoj igri na prvenstvu. Promijenili smo koncept te sva trčanja koja radimo, radimo isključivo s rukometnom loptom - rekao je izbornik Željko Babić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pripreme za France Handball 2017 su u punom jeku. Reprezentaciju u nedjelju čeka prva utakmica HEP Croatia Cupa protiv Tunisa.

Posted by HRS on 6. siječnja 2017

Nakon prvog dijela priprema u Ivanić-Gradu sa 16 igrača, reprezentacija se kompletirala tek dolaskom igrača koji igraju u Njemačkoj.

- Na drugi dio priprema došli su nam igrači koji imaju važnu ulogu u obrani i naravno da smo kompletirali napad i obranu. Više radimo na obrani jer je ona jako bitna. Naime, uz čvrstu i fleksibilnu obranu imat ćemo i tranziciju na kojoj želimo graditi našu igru - kazao je Babić.

Prije puta u Francusku i prve utakmice protiv Saudijske Arabije 13. siječnja "kauboji" će zaigrati protiv Tunisa (nedjelja, 18 sati) te Crne Gore (ponedjeljak, 19 sati).

- Utakmice odlično dolaze u ovoj fazi kako bismo isprobali nova kretanja koja imamo te da možemo probati nove igrače koji još nisu igrali za reprezentaciju. Vidjet ćemo koje su njihove sposobnosti i kako funkcioniraju pod pritiskom - izjavio je izbornik i zaključio:

- Čekaju nas dvije odlične utakmice koje ćemo iskoristiti u taktičkom smislu. Napravit ćemo rotacije slične kao što bi trebale biti na Svjetskom prvenstvu. Očekujem dvije utakmice koje će nam pokazati određene stvari, jesmo li na dobrom putu te kako stojimo bez obzira na rezultat.

HEP Croatia kup 2017.

  • Crna Gora - Tunis (subota, 18 sati)
  • Hrvatska - Tunis (nedjelja, 18 sati)
  • Hrvatska - Crna Gora (ponedjeljak, 18 sati)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu