Obavijesti

Sport

Komentari 61

F1 vozač jedva je izvukao živu glavu: Strašan sudar Ericssona

F1 vozač jedva je izvukao živu glavu: Strašan sudar Ericssona
1

Šveđanin se pridigao iz kokpita i stao na noge dok su mu ususret hrlili liječnici. Odvezen je u bolnicu na dodatne pretrage koje su pokazale da je prošao bez ozljede

VIDEO

U subotu u 15 sati počinju kvalifikacije za Veliku nagradu Italije. Hamilton je najavio brzinu Ferrarija i poručio da je momčad 'propetog konjića' favorit za pole poziciju. Možda čak i za 1-2 na gridu.

Nema sumnje da će Ferrari dati sve od sebe da na domaćem terenu pokaže dominaciju, no pitat će se nešto i Hamiltona, koji, povijest nam govori, i kad ne ide nekako iznenadi.

Sebastian Vettel u tom je duhu bio najbrži na posljednjem slobodnom treningu uoči kvalifikacija. Nijemac lovi 17 bodova zaostatka u utrci za svoj prvi naslov nakon 2013. godine, peti ukupno.

Kimi Raikkonen bio je drugi dok je Hamilton bio treći. Britanac je dosta griješio i nije uspio odvesti svoj realni najbrži krug. Nekoliko puta išao je dosta široko na drugoj šikani i gubio vrijedne stotinke. Tek treba vidjeti pravu brzinu Mercedesa na današnjim kvalifikacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A slobodni trening obilježila je teška nesreća Marcusa Ericssona, koji je izgubio kontrolu nad bolidom te se zabio u zaštitnu ogradu.

 

Šveđanin se pridigao iz kokpita i stao na noge dok su mu ususret hrlili liječnici. Odvezen je u bolnicu na dodatne pretrage koje su pokazale da je prošao bez ozljede.

Dobio je novu šasiju i normalno će započeti kvalifikacije.

VIDI OVO! 15 zabavnih činjenica o nogometu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića