Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Facebook će prenositi utakmice Copa Libertadores od 2019.

Društvena mreža koja broji 127 milijuna korisnika samo u Brazilu, sklopila je s Južnoameričkim nogometnim savezom (Conmebol) ugovor na četiri godine, no vrijednost ugovora nije otkrivena

Copa Libertadores - Brazil's Cruzeiro v Argentina's Boca Juniors
Foto: WASHINGTON ALVES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
2 komentara

Facebook će od 2019. godine prenositi izravno utakmice Copa Libertadoresa, južnoameričkog ekvivalenta Lige prvaka, objavljeno je u petak.

Društvena mreža koja broji 127 milijuna korisnika samo u Brazilu, sklopila je s Južnoameričkim nogometnim savezom (Conmebol) ugovor na četiri godine, no vrijednost ugovora nije otkrivena.

Ugovor se odnosi na ekskluzivan prijenos 27 utakmica koje se igraju četvrtkom u deset južnoameričkih zemalja do četvrtfinala. Facebook će također prenositi 19 utakmica koje se igraju utorkom i srijedom, osim u Brazilu, do finala, ali će se ti susreti moći gledati i na pojedinim televizijskim kanalima. Utakmice će se moći pratiti na Facebook službenoj stranici Copa Libertadoresa.

Facebook, koji je upravo pokrenuo novu videoplatformu Watch, računa da će nogometom brzo privući nove korisnike. Prije par tjedana ta je društvena mreža objavila da je sklopila ugovor za prijenos utakmica španjolske lige u južnoj Aziji, prvenstveno u Indiji, ali i utakmica Lige prvaka i Europske lige u južnoj Americi.

Naši partneri pišu
Message