Sport

Komentari 57

Fair play Dinamova napadača: Ne, to nije bio penal na meni!

Fair play Dinamova napadača: Ne, to nije bio penal na meni!

Komnen Andrić pao je kod vodstva Rijeke 2-0 nakon duela s golmanom Rijeke Labrovićem, sudac Zebec pokazao je da će provjeriti tu situaciju s VAR sobom, ali srpski napadač rukom je pokazao da kontakta nije bilo

Zanimljiva situacija dogodila se na Maksimiru u 59. minuti derbija između Dinama i Rijeke (1-3) u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Krznar nakon Genka

Stefan Ristovski proigrao je Komnena Andrića koj je tik pred golmanom Rijeke Nediljkom Labrovićem gurnuo loptu u stranu i pao, neki igrači Dinama tražili su penal, ali - ne i Andrić!

Odmah se pridigao, podigao je ruku prema sucu Mariju Zebecu i mahao rukom da nije penal. On mu je pokazao da će provjeriti situaciju s kolegama iz VAR sobe i, nakon brze provjere, odlučio da nije penal, nego korner za Dinamo.

Usporena snimka pokazala je da je Labrović zakasnio na loptu, ali i da ga je Andrić zapravio preskočio i da kontakta nije bilo. U svakom slučaju, lijep fair play potez srpskog napadača.

Važan okršaj za polufinale Kupa na Maksimiru došlo je pogledati samo 1663 gledatelja. Rijeka je šokirala "modre" i golovima Jorgea Obregóna u 27. i Josipa Drmića u 30. minuti pobjegla na 2-0.

Marko Tolić smanjio je zaostatak golom u 73. minuti, pet minuta nakon što je ušao u igru umjesto Josipa Mišića, ali Dinamo nije mogao do izjednačenja. Robert Murić u 97. minuti zabio je u praznu mrežu za konačnih 3-1 i prolazak Rijeke među najbolja četiri.

Najčitaniji članci