Obavijesti

Sport

Komentari 1

Fantastični Bogdanović briljirao na Božić: Utrpao je 25 koševa

Fantastični Bogdanović briljirao na Božić: Utrpao je 25 koševa

Bogdanović je u rezultatski neizvjesnoj završnici pogodio važnu tricu za 115-107 dvije minute prije kraja, a ubacivši oba slobodna bacanja za 120-114 zapečatio je pobjedu svoje momčadi

VIDEO

Bojan Bogdanović je imao odličnu božićnu večer u NBA ligi, u kojoj je postigao 25 koševa u domaćoj pobjedi Utah Jazza 120-116 nad Dallas Mavericksima.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Bogdanović je u rezultatski neizvjesnoj završnici pogodio važnu tricu za 115-107 dvije minute prije kraja, a ubacivši oba slobodna bacanja za 120-114 zapečatio je pobjedu svoje momčadi u kojoj je 33 poena ubacio Donovan Mitchell.

Kod Mavericksa, oslabljenih neigranjem Luke Dončića, po 27 koševa su ubacili Kristaps Porzingis i Jalen Brunson.

NBA: Dallas Mavericks at Utah Jazz

U sudaru dvije najbolje NBA momčadi za mjesto na vrhu ljestvice, Golden State Warriorsi su sa sa 116-107 slavili na gostovanju kod Phoenix Sunsa. Stephen Curry je za goste ubacio 33 koša, a Chris Paul je sa 21 poenom bio najbolji strijelac Sunsa.

Golden State je zasjeo na vrh ljestvice s učinkom 27-6, a Phoenix je drugi sa 26-6. Treći je u Zapadnoj konferenciji Utah Jazz sa 23-9, dok su na Istoku vodeći Brooklyn Netsi (22-9) koji su u božićnom programu slavili sa 122-115 na gostovanju kod Los Angeles Lakersa.

NBA: Brooklyn Nets at Los Angeles Lakers

Lakersi su nakon 34 utakmice tek sedmi s omjerom 16-18. Tonu sve dublje, a još su se pojavile nove nevolje. Zbog ozljeda i korona virusa nije bilo nekoliko igrača, među kojima i sjajnog Anthonyja Davisa, a Russell Westbrook i LeBron James nisu mogli sami. James je vukao koliko je mogao, zabio 39 koševa uz devet skokova i sedam asistencija. Ali nije išlo više od minimalnog poraza.

U redovima Brooklyna istaknuo se James Harden s triple-doubleom. Brojao je do 36 koševa, a imao je i deset skokova te deset asistencija. 

U prvoj utakmici božićnog programa NBA lige košarkaši New Yorka su u Madison Square Gardenu svladali Atlantu 101-87.

Cijelu utakmicu New York je vodio protiv oslabljene Atlante koja je još jedan dvoboj odigrala bez brojnih važnih igrača koji se nalaze u zdravstvenom i sigurnosnom protokolu. Utakmica je usmjerena od samog starta, od 19-3 za New York na početku dvoboja.

Unatoč tome Atlanta se dobro držala tijekom većeg dijela susreta, ali nije ugrozila blagdansko slavlje u New Yorku.

Kemba Walker je za New York ispisao božićni 'triple-double' s 10 poena, 10 skokova i 12 asistencija premda je imao vrlo loš šut (3-12 iz igre, 2-9 za tri poena). Najbolji u domaćim redovima bio je Julius Randle s 25 poena i 12 skokova, dok je 15 poena dodao Francuz Fournier.

Po 20 poena su za Atlantu postigli John Collins i Delon Wright, s tim da je Collins imao i osam skokova, dok je Wright za tri poena gađao 4-5.

Ove su se dvije momčadi dodatno približile jedna drugoj na ljestvici Istočne konferencije. Atlanta ima omjer 15-17, a New York 15-18.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba