Obavijesti

Sport

Komentari 14

Fantastični Krama opet zabio! Mainz srušio premoćni Bayern

Fantastični Krama opet zabio! Mainz srušio premoćni Bayern

Bebou je fantastično probio desnu stranu i u 'trepavicu' pogodio hrvatskog napadača koji je bio usamljen pred protivničkim golom i mirno zabio glavom za 1-0 Hoffenheima protiv Freiburga

VIDEO

Bio je u postu, do srijede je u posljednjih deset utakmica zabio dva gola, što je premalo za kvalitetu kao što je on. No kada Andrej Kramarić (29) uđe u seriju, onda je nezaustavljiv. Prije tri dana zabio je dva gola Borussiji Mönchengladbach (3-2), a ovaj put je žrtva bio Freiburg!

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

U utakmici Freiburga i Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige gosti su vodili od 40. minute (1-0)  golom našeg Andreja. Bebou je fantastično probio desnu stranu i u 'trepavicu' pogodio hrvatskog napadača koji je bio usamljen pred protivničkim golom. Hrvat se samo naklonio i mirno glavom zabio svoj 17. gol u 25. utakmici u Bundesligi ove sezone, a ukupno 22. gol u svim natjecanjima.

Gol možete pogledati OVDJE.

GES / Football / SC Freiburg - TSG 1899 Hoffenheim, April 24th, 2021

Krama je u najboljim godinama karijere, u Hoffenheimu je od 2016. godine i mnogi ga s pravom, uz svo poštovanje prema Hoffenheimu, žele vidjeti u nekom jačem klubu. Igrao je s klubom Ligu prvaka, postao je najbolji strijelac u povijesti kluba i mnogi smatraju kako je vrijeme za korak dalje. Taj korak dalje je još prošlog ljeta trebao biti Bayern München koji je 'bacio' oko na njega. Interes je postojao, ali Andrej im je bio preskup pa su se odlučili na nešto jeftinije rješenje u liku Choupo-Motinga.

GES / Football / SC Freiburg - TSG 1899 Hoffenheim, April 24th, 2021

Inače, Krama je novim golom izjednačio svoj najbolji učinak od 17 golova iz sezone 2018/2019, ali tada je odigrao 30 utakmica, a ovaj put mu je bilo dovoljno 25. Svoj učinak će imati priliku poboljšati do kraja sezone obzirom da su preostala još tri kola. 

Ipak, Kramarićev gol nije Hoffenheimu donio sva tri boda pošto je u 81. minuti iz penala izjednačio Grifo.

Hladan tuš u 31. je kolu doživio i Bayern koji je u gostima kod Mainza izgubio 2-1.

Bavarska momčad dominirala je cijelom utakmicom, ali već od početka stvari su za njih krenule po zlu. U trećoj minuti Mainz je poveo golom Burkardta, a u 37. minuti golom Quaisona Mainz je vodio 2-0. Bayern je stiskao i stiskao, ali to im nije puno pomoglo, a počasni gol u 94. minuti zabio je Lewandowski.

Bayern je i dalje prvi na tablici, no ovim porazom Bavarci su dali šansu Leipzigu da se uz pobjedu približi na osam bodova zaostatka. Bavarci su u slučaju pobjede protiv Mainza imali i osiguranu titulu prvaka, no ovako će na to ipak morati još pričekati. Hoffenheim je 11. s 36 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani