Obavijesti

Sport

Komentari 2

Federer će igrati na OI u Tokiju

Federer će igrati na OI u Tokiju

Federer je jedini muški predstavnik u švicarskoj teniskoj reprezentaciji. Od tenisačica će u Tokiju Švicarsku predstavljati Belinda Benčić i Viktorija Golubić, koje će nastupiti i u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima

Švicarski tenisač Roger Federer predstavljat će Švicarsku na teniskom turniru na Olimpijskim igrama u Tokiju, objavio je Švicarski olimpijski odbor u ponedjeljak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nadal i Federer Instagram 00:12

Osvajač 20 Grand Slam naslova trenutačno igra u Wimbledonu gdje mu je suparnik danas u osmini finala Talijan Lorenzo Sonego koji će također nastupiti na OI u Tokiju pod talijanskom zastavom.

Federer, koji će zadnjeg dana Olimpijskih igara navršiti 40 godina, osvojio je zlatnu medalju u paru sa Stanom Wawrinkom u Pekingu 2008. i srebrnu na OI u Londonu 2012. kada ga je u finalu pobijedio Andy Murray. Propustio je OI u Rio de Janeiru 2016. zbog ozljede koljena.

ATP Tournament in Halle

Federer je jedini muški predstavnik u švicarskoj teniskoj reprezentaciji. Od tenisačica će u Tokiju Švicarsku predstavljati Belinda Benčić i Viktorija Golubić, koje će nastupiti i u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima.

Teniski turnir u Tokiju počinje u subotu 24. srpnja , a završava 1. kolovoza