Obavijesti

Sport

Komentari 188

'Bili' zabili petardu, domaći do počasnog gola iz penala: Nakon sudara glavama Simić krvario

'Bili' zabili petardu, domaći do počasnog gola iz penala: Nakon sudara glavama Simić krvario
5

'Bili' su u prvom poluvremenu ostali bez Dimitrova koji je dobio crveni karton, a nakon toga su u nastavku zabili još dva gola. No, uspjeli su gol zabiti i domaći iz penala za radost domaće publike

Nogometaši splitskog Hajduka plasirali su se u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa svladavši u Cvetkovcu momčad petoligaša Tehničara s 5-1 (3-0). Hajduk je uspješno prošao gostovanje u Cvetkovcu, selu s manje od 200 stanovnika nadomak Koprivnici. Otpor gostiju slomljen je već u 7. minuti, kada je nakon udarca s kuta domaći igrač Saša Vukonić nespretno postigao autogol.

Rasinja: 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, NK Tehničar - HNK Hajduk

U 23. minuti Kalik proigrava Jana Mlakara koji poveća na 2-0, a Slovenac je samo dvije minute kasnije zabio glavom svoj drugi gol. U 34. minuti Hajduk ostaje s desetoricom igrača nakon što je Dimitrov dobio izravni crveni karton zbog rušenja Bačija.

Rasinja: 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, NK Tehničar - HNK Hajduk

U 61. minuti u strijelce se upisao Josip Vuković, a četiri minute kasnije zabio je 21-godišnji Ivan Šarić nakon solo-prodora za 5-0. U 69. minuti domaći su stigli do počasnoga pogotka, smanjio je Hudak iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Atanasov. Na ovoj utakmici se od aktivnog igranja bivši igrač Hajduka, Zagreba i Cerezo Osake Kruno Lovrek.

Rasinja: 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, NK Tehničar - HNK Hajduk

Ranije je Dinamo slavio kod Borinaca s 4-0. U ostalim susretima šesnaestine finala igraju Dubrava - Gorica, Mladost Ždralovi - Oriolik, Papuk Orahovica - Osijek, Solin - Slaven Belupo (18. listopada), Bednja Beletinec - Rudeš, Belišće - Bijelo Brdo, Bistra - Lokomotiva, Bjelovar - Vinogradar, Grobničan - Istra 1961, Jadran Poreč - Šibenik, Moslavina - Rijeka, Nedelišće - Inter (Nedelišće prošlo bez borbe), Primorac Biograd - Varaždin, RNK Split - Cibalia (19. listopada).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
KUP HRVATSKE, 1/16 FINALA 15:30 , CVETKOVEC
Tehničar
69' Hudak 11m
1 : 5
Hajduk
7' Vukonić (ag), 23', 25' Mlakar, 61' Vuković, 65' Šarić
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj je utakmice u Cvetkovcu. 

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao dvije minute nadoknade.

84'

Zamotali su glavu Simiću koji je dobro, samo je rana vjerojatno otvorena. Uz osmijeh na licu vratio se na teren i tako malo smirio nervoznog Mislava Karoglana.

82'

Sudar glavama u šesnaestercu, a na terenu nažalost ima jako puno krvi. Simić nije prošao dobro i vjerojatno će morati na šivanje nakon ove utakmice.

74'

Eduok je sad imao priliku na drugoj stativi, ali njegov je udarac otišao pokraj gola.

Komentari 188