Obavijesti

Sport

Komentari 9

Filip Pejić izgubio gušenjem, šou Taisumova i Hadžovića

Filip Pejić izgubio gušenjem, šou Taisumova i Hadžovića
1

Na žalost svih prisutnih u zagrebačkoj Areni, mladi hrvatski borac Filip Pejić (23) nije uspio slaviti protiv poljskog parteraša Damiana Stasiaka. Pejić je izgubio gušenjem u prvoj rundi

VIDEO

U prvoj borbi dana na UFC Fight Nightu 86 u zagrebačkoj Areni srpski predstavnik Bojan Veličković slavio je protiv Talijana Alessija di Chirica nakon tri runde. U vrlo izjednačenoj borbi Veličković je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Nakon uvodne borbe susreli su se Amerikanac Jared Cannonier i Francuz Cyril Akser. Cannonier je opravdao ulogu favorita i slavio spektakularnim nokautom u prvoj rundi nakon dvije minute i 44 sekunde. 

U susretu Škota Roberta Whiteforda i Brazilca Lucasa Martinsa u perolakoj kategoriji, pobjedu je odnio brazilski predstavnik nakon tri runde. Treća borba večeri bila je izjednačena kao i prva, a nakon borbe dvojica boraca su se zagrlila i iskazala uzajamno poštovanje na opće oduševljenje zagrebačke publike.

Susret koji su svi nestrpljivo čekali, onaj između Filipa Pejića i Damiana Stasiaka ispunio je očekivanja svih MMA ljubitelja, ali ne i hrvatskih obožavatelja. Nažalost, naš mladi borac iz zagrebačke Dubrave izgubio je gušenjem u prvoj rundi. Pejić je u oktogon ušao uz poznate hitove DMX-a "Now I know only I can stop the rain", publika u Areni je bila "nabrijana", a atmosfera spektakularna. Veliku podršku prijatelja i suboraca iz kluba iz Dubrave imao je Filip Pejić, a sa svih strana Arene stizala je podrška.

Borba je krenula uz zajedničke povike publike "Ajmo Fićo", popularni Nitro je krenuo silovito, ali već nakon desetak sekundi Stasiak ga je uspio srušiti u parter. Na veliku žalost svih prisutnih, Pejić se nije uspio izvući iz "ralja" poljskog borca, koji je i na press konferenciji u petak najavio kako će od prve sekunde borbe krenuti na rušenje. Nitro je izgubio gušenjem nakon 2 minute i 16 sekundi.

Mairbek Taisumov i Damir Hadžović priredili su pravi UFC-ov spektakl u sljedećoj borbi. Bosanskohercegovački borac imao je veliku podršku hrvatske publike. No imao ju je i Taisumov. Nekoliko ruskih obožavatelja doputovalo je kako bi bodrilo svojeg borca. Na kraju im se isplatilo jer je Taisumov slavio nakon 3 minute i 44 sekunde prve runde tehničkim nokautom. Sjajno je ruski borac odradio seriju udaraca, jednim krošeom uzdrmao Hadžovića nakon čega je uputio "uppercut". Hadžović je pao, a sudac je prekinuo borbu za slavlje ruskog borca.

U sljedećoj borbi slavio je Meksikanac Alejandro Perez protiv Iana Enwistlea prekidom u prvoj rundi. Engleski borac sugerirao je sucu na predaju borbe nakon niza udaraca Meksikanca. Entwistle je ranije mogao završiti Pereza polugom na nozi, no Meksikanac se sjajno snašao i uspio izvući.

Brojni danski obožavatelji doputovali su u Hrvatsku kako bi podržali svojeg borca Nicolasa Dalbyja u borbi protiv Amerikanca Zaka Cummingsa. Nakon tri runde rovovske bitke i niza udaraca i s jedne i s druge strane, slavio je iskusni američki borac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao