Obavijesti

Sport

Komentari 6

Finac zabio 49 koševa u partiji života, Jokić bolji od Zupca

Finac zabio 49 koševa u partiji života, Jokić bolji od Zupca
3

Clippersi su stradali s 31 razlike kod Denvera, a ni Zubac nije ostvario pretjerano dobar učinak u izravnom obračunu protiv Jokića. Lauri Markkanen imao je utakmicu života

VIDEO

Denver Nuggetsi su sinoć kod kuće sa 122-91 nadigrali LA Clipperse Ivice Zupca nanijevši im tako četvrti poraz u nizu.

Hrvatski je košarkaš odigrao 15:23 minute i uz stopostotan šut iz igre 2/2 i s linije slobodnih bacanja 4/4 upisao osam koševa pridodavši tome pet skokova i jednu blokadu.

Pobjedničku momčad, kojoj je ovo 11. pobjeda u zadnjih 14 utakmica, predvodio je Jamal Murray s 18 koševa, Bones Hyland je dodao 16.

NBA: Los Angeles Clippers at Denver Nuggets

Norman Powell zabio je 13 poena, Moses Brown 12 poena i 10 skokova, a Terance Mann također 12 poena za Clipperse. Nijedan starter Los Angelesa nije postigao dvoznamenkasti učinak.

Utah Jazz je nakon pet poraza zaredom sinoć upisao pobjedu svladavši u gostima Houston Rocketse 131-114. Lauri Markkanen je zabio rekord karijere od 49 koševa, gađao je 13 od 13 s linije slobodnih bacanja, a ugrabio je i osam skokova.

NBA: Utah Jazz at Houston Rockets

Malik Beasley i Jordan Clarkson su dodali svaki po 19 poena. Jalen Green predvodio je Rocketse, kojima je ovo osmi uzastopni poraz, s 30 koševa, a Kevin Porter Jr. dodao je 23 poena.

Boston Celticsi su sa 124-95 bili bolji od Dallas Mavericksa. Jayson Tatum ostvario je triple-double učinak s 29 koševa, 14 skokova i 10 asistencija, a Jaylen Brown je ubacio 19 koševa.

Kod Dallasa, kojima je prekinut niz od sedam pobjeda, najbolji je bio Luka Dončić koji je utakmicu završio s 23 poena.

Memphis Grizzlies su na gostovanju sa 123-115 svladali Orlando Magic. Najzaslužniji za pobjedu su bili Ja Morant koji je ubacio 32 poena i Jaren Jackson Jr. koji je dodao 31 poen uz 10 skokova.

Paolo Banchero predvodio je Magic s 30 koševa i devet skokova.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU IVICE KOSTELIĆA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani