Sport

Komentari 74

Fitness trenerica: Valjda nema sportaša koji mi nije uletio...

Fitness trenerica: Valjda nema sportaša koji mi nije uletio...

Tammy je australska fitness-trenerica i poduzetnica, majka dvoje djece i vrlo aktivna na Instagramu. Kaže da još nije odgovorila na nijedan ulet u DM, ali ako se nađe neki zgodan sportaš...

Poduzetnica, fitness trenerica, majka dvoje djece, IG model i prijateljica poznatih koju je prva pomoć onesviještenu od alkohola i bogtepita čega još na nosilima trpala u hitnu na fešti 21. rođendana Kylie Jenner. To je - Tammy Hembrow (25), Australka.

Poduzetnica Hembrow je poslije pričala:

- Osramotila sam se kao nikad i svima se ispričavam. Previše radim pa sam bila preumorna, a onda... Bila je proslava pa sam i malo previše popila i tako... Žao mi je - govorila je Tammy u kolovozu prošle godine.

U domovini je jako popularna i uspješna kao vlasnica lanca fitness-dvorana te osobna trenerica onih koji imaju dovoljno novaca za platiti privatne satove.

Tammy ima dvoje djece, Wolfa i Saskiu, iz veze sa bivšim zaručnikom Reece Hawkinsom s kojim je prekinula mjesec dana prije nego što je na Jenner-partyju završila u bolnici.

Hembrow ima i vlastitu aplikaciju sa fitness instrukcijama, a pokrenula je i liniju odjeće Saski Collection. Kaže da joj je DM inbox pun do vrha:

- Valjda nema sportaša koji mi nije uletio u DM sa raznoraznim prijedlozima o 'suradnji'. Dosad ama baš nikome nisam odgovorila, ali... Ako se javi neki koji mi je baš zgodan i cool, možda mu dozvolim da odemo na večeru i još piće poslije - kaže Hembrow.

Inače, na Instagramu ju prati više nego respektabilna masa od 10,5 milijuna 'followera', a jednom joj se u DM, kaže, javila cijela jedna momčad, ali nije otkrila o kojem je klubu riječ.

I NAŠA ZVIJEZDA MARTINA BOSS IMA SUPER SAVJETE ZA VAS:

 

Najčitaniji članci