Sport

Komentari 4

FNC konačno potvrdio: U travnju fantastično finale Armagedona!

FNC konačno potvrdio: U travnju fantastično finale Armagedona!

Finala Armagedona ne bi se posramile niti neke veće europske i svjetske organizacije. Sam pogled na imena završnice prestižnog regionalnog MMA turnira daje naslutiti kakva će finala biti - spektakularna

Korona virus zaustavio je sva MMA zbivanja u Hrvatskoj, stroge mjere otežale su borcima, klubovima i organizatorima aktivnosti, no FNC je konačno potvrdio - finale Armagedon turnira održat će se 10. travnja u dvorani ATT-a u Zagrebu!

POGLEDAJTE VIDEO: Forgy u Zvijezde vrište

Kao i sve priredbe do sada, prijenos spektakularnog finala osmorice najboljih moći ćete pratiti u live prijenosu na YouTube kanalu 24sata.

Od ukupno 32 borca koja su nastupila na turniru u četiri težinske kategorije, došli smo do osmorice najboljih koji će se boriti za titulu prvog prvaka Armagedona.

I zaista, finala Armagedona ne bi se posramile niti neke veće europske i svjetske organizacije. Sam pogled na imena završnice prestižnog regionalnog MMA turnira daje naslutiti kakva će finala biti - spektakularna.

U finalu pero kategorije sučelit će se Nino Škrijelj i Daniel Bažant u revanšu. Bažant je slavio u prvoj borbi poslije dodatne, treće runde, nakon čega je potpisao i za KSW gdje je, nažalost, doživio poraz.

U finalu lake kategorije čeka nas fenomenalan okršaj dva ogromna talenta Patrika Čelića i Marka Bojkovića. Dva momka koja se nisu štedjela i posljednjih mjeseci vode trash talk rat na društvenim mrežama pružit će, bez kompromisa, stopostotnu borbu do zadnjeg atoma snage.

U finalu velter kategorije bombarder iz Trnskog Jakob Kosić borit će se protiv hrvača iz Dubrave Marka Ostaneka. Riječ je o dva vrhunska MMA borca, a slobodno možemo reći da je upravo Kosić trenutno najveća zvijezda FNC-ova Armagedona. Njegovi atraktivni nokauti obišli su ne samo Europu već i svijet.

I konačno, u finalu srednje kategorije jedan preko puta drugo stat će Đani Barbir i Andi Vrtačić. Jedan atraktivniji od drugoga, bit će pravo čudo ako ova borba dočeka sudačku odluku.

Dakle, sjajno finale Armagedona na rasporedu je 10. travnja. Ne samo da će netko dobiti ugovor s KSW-om već je ovo prilika za zaraditi status regionalne zvijezde što upravo ovakav format omogućuje.

Finale Armagedona:

Najčitaniji članci