Obavijesti

Sport

Komentari 10

Fox sports: Ide domino efekt, Deschamps uskoro u Juventus

Fox sports: Ide domino efekt, Deschamps uskoro u Juventus
4

Deschamps je favorit za klupu Juventusa, javlja Fox Sports! Ugovor ga s Francuskim nogometnim savezom veže do drugog ljeta, ali nije nimalo imun na izazov da baš on bude taj koji bi Juventus odveo na vrh Europe

VIDEO

Povratak Zinedinea Zidanea u Real izazvat će malo jači domino efekt na klupama najvećih europskih klubova ovog ljeta.

Zizoua se mjesecima povezivalo s Juventusom, Manchester Unitedom, Chelseajem, Bayernom... No Veličanstveni ćelavac se vratio na Bernabeu, Kovač je oporavio Bayern, a Solskjaer je oživio United, ali...

Izazov osvajanja Lige prvaka

Chelsea v Watford

Sarri opasno visi na Stamford Bridgeu, Allegri odlazi iz Torina na kraju sezone, a bogzna koliko će još trenera letjeti s klupe ili s klupe na klupu od lipnja nadalje. Npr. Spalletti bi vrlo lako mogao dobiti pedalu u Interu, Ranieri je samo ad interim na Olimpicu, Tuchel manje-više samo čeka otkaz u PSG-u itd., itd.

Sjena tri velika imena nadvijaju se nad gotovo svima: veliki Jose Mourinho, svjetski prvak Didier Deschamps i prgavac iz Leccea, Antonio Conte. Mourinho se nadao povratku u Real, a sad se možda vrati u Inter.

Deschamps i Conte su: favoriti za klupu Juventusa, javlja Fox Sports! I to sa Francuzom u prvom redu. Conte je mnogima u torinskoj Upravi ostao u sjajnom sjećanju jer baš ih je on vratio na vrh Serie A nakon golgote u Drugoj ligi.

Ali Deschamps (50) unatoč guštanju u statusu osvajača Mundiala nije nimalo imun na izazov da baš on bude taj koji bi Juventus odveo na vrh Europe.

Bez Didija nema vrha Europe

Zadnju Ligu prvaka Bianconeri osvojili su sa njim kao igračem 1996., a kao trener on ih je prije 12 godina i vratio u Serie A. Kao šef struke Olympique iz Marseillesa osvojio je Ligue One 2010., Monaco je 2004. odveo u finale Lige prvaka, prošlog je ljeta uz jako puno sreće u finalu osvojio Svjetsko prvenstvo.

Kao igrač Deschamps je osvojio - sve. Ali baš sve. I sa klubovima i sa reprezentacijom. Serie A, Liga prvaka, klupski Mundial, Europsko prvenstvo, Svjetsko prvenstvo, Kupovi, Superkupovi... Ma i Intertoto Kup. Sve.

Ugovor ga s Francuskim nogometnim savezom veže do drugog ljeta no lukavi Pijetao zna da je Juventus izazov, a sa Tricolorima je već dospio na vrh svijeta, a od toga - nema više.

Majstor Didi djeluje lagano smotano, pomalo provincijski, ali čovjek je - rođeni pobjednik. Nešto što je Juventusu u Ligi prvaka nasušno potrebno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani