Obavijesti

Sport

Komentari 66

Francuzi dobili Nijemce nakon poklon-penala srpskog suca...

Francuzi dobili Nijemce nakon poklon-penala srpskog suca...
5

Francuska je slavila protiv Njemačke 2-1. Bio je to dvoboj svjetskih prvaka iz 2014. i 2018. Nijemci su poveli, Griezmann je izjednačio pa 10 minuta prije kraja iz kontroverznog penala pogodio za 2-1 pobjedu

VIDEO

U Parizu je odigran najatraktivniji susret trećeg kola Lige A u UEFA-inoj Ligi nacija.

Francuska je na Stade de Franceu pobijedila Njemačku 2-1. Nijemci su poveli preko Kroosa iz penala u 14. minuti, Griezmann je u nastavku zabio dva, jedan iz penala deset minuta prije kraja utakmice za pobjedu Francuske.

No tu je, kako se čini, veliku pogrešku napravio srpski sudac Milorad Mažić, koji je start Hummelsa na Matuidiju vidio kao penal.

Bio je to susret svjetskih prvaka iz 2014. i 2018. godine. Obje momčadi su tražile iskupljenje nakon lošijih rezultata u zadnjim utakmicama. Francuska je prije nekoliko dana odigrala 2-2 protiv Islanda, dok je Njemačka ponižena od Nizozemske s glatkih 3-0.

Uzdrmani Njemački izbornik Joachim Löw odlučio je izmijeniti sastav pa je u početnom sastavu osvanulo pet novih igrača! Iz početne postave ispali su Hector, Boateng, Can, Müller i Uth, a zamijenili ih Süle, Schulz, Sane, Gnabry i Werner.

Počelo je dobro za Nijemce. U 14. minuti ogromnu pogrešku radi Paul Pogba, Nijemci oduzimaju loptu i ulaze u šesnaest metara, a na ubačaj naivno reagira mladi Presnel Kimpembe i lopta ga pogađa u ruku. Sudac Milorad Mažić svira penal kojeg u pogodak pretvara Toni Kross. Pogodio je Hugo Lloris stranu, ali je udarac bio kirurški precizan.

Momčad Didiera Deschampsa nije se predavala i u 62. dolazi do izjednačenja. Ubacio je Lucas Hernandez, a Antoine Griezmann sjajno zabija glavom. Manuel Neuer se protegnuo koliko je mogao, ali je udarac bio savršeno precizan.

Uvukla se nervoza u redove Nijemaca, bilo je puno pogrešaka u predaji lopte, a Francuzi su strpljivo pleli mrežu oko gola Elfa. U 80. minuti sporna situacija. Najbolji srpski sudac Milorad Mažić donosi kontroverznu odluku. Matuidi je u šesnaestercu i prolazi kraj Hummelsa koji uklizava. Francuski igrač staje mu na nogu i nezgodno pada, a Mažić sudi penal. Nisu pomogli protesti gostujućih igrača koji nisu mogli vjerovati što je Mažić sudio za Francuze. Penal je sigurno realizirao Antoine Griezmann.

Susret je završio 2:1 (0:1) za Francusku, a Joachimu Löwu se opasno trese stolica. Njemačka je doživjela novi debakl u Ligi nacija i na kontu imaju samo jedan bod iz tri odigrana susreta. Njemački izbornik će morati puno toga promijeniti, jer je njegova momčad u zadnjih jedanaest utakmica samo jednom sačuvala mrežu netaknutom. Naravno, ako ostane izbornik.

Liga A, grupa 1

1. Francuska, 2, 1, 0 - 7 bodova

2. Nizozemska 1, 0, 1 - 4 boda

3. Njemačka 0, 1, 2 - 1 bod

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima