Obavijesti

Sport

Komentari 317

Francuska srušila Njemačku! Hummels je zabio, ali svojima

Francuska srušila Njemačku! Hummels je zabio, ali svojima

U 90 minuta utakmice nismo vidjeli pregršt fantastičnih prilika, ali Francuska je bila bolja momčad. Mbappe je mogao dobiti i penal, a dva gola su im poništena zbog zaleđa

U posljednjoj utakmici prvog kola grupne faze natjecanja na Europskom nogometnom prvenstvu reprezentacija Francuske je u dvoboju odigranom na Allianz Areni u Münchenu svladala Njemačku s 1-0 (1-0).

Jedini pogodak postignut je u 20. minuti, kad je njemački stoper Mats Hummels poslao loptu u svoju mrežu nespretnom reakcijom na ubačaj Lucasa Hernandeza.

Francuzima su poništena čak dva pogotka zbog zaleđa, Kylianu Mbappeu u 66. minuti i Karimu Benzemi 20 minuta poslije, ali je ponovno u nedozvoljenom položaju bio Mbappe koji je asistirao za gol.

U ranije odigranoj utakmici u skupini F Portugal je u Budimpešti pobijedio Mađarsku s 3-0 i vodeći je na ljestvici s tri boda, koliko ima i Francuska. Bez bodova su Njemačka i Mađarska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U subotu, 19. lipnja, na rasporedu su dvoboji 2. kola u ovoj skupini. Mađarska će u Budimpešti ugostiti Francusku, a Portugal i Njemačka će igrati u Münchenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
EURO 2020, Skupina F 21:00 , Allianz Arena, München
Njemačka
0 : 1
Francuska
Hummels (ag.) 21'
Sortiranje događaja
90'

Nijemci su bijesni! Rabiot leži na travnjaku zbog grčeva, a vrijeme do kraja utakmice curi. Igrat će se šest minuta nadoknade!

85'

Mbappe i Benzema sijevnuli su u kontri, Kylian je dodao svom napadaču, ovaj je zabio loptu u mrežu i - gol! Ili ne... VAR ga je poništio!

81'

Iz ponovljene snimke izgleda kao da se radilo o čistom penalu! Zabije li Njemačka, ovaj sudac bi u Francuskoj mogao postati jako omražen...

77'

Nevjerojatno! Mbappe je sijevnuo poput munje i ulovio dodavanje poslano unaprijed iako je njemački igrač bio 6-7 metara ispred njega. Kako je brz... Nestvarno! Potom ga je u šesnaestercu netko srušio, na prvu je izgledalo kao čisti penal, ali sudac kaže - start na loptu!

67'

Mbappe je čudesno zabio! Ili nije... Primio je loptu, driblao s njom 15 sekundi, jedan lažnjak, drugi lažnjak i onda majstorski zabio u dalji kut! Ali ipak je zaleđe...

Komentari 317