Obavijesti

Sport

Komentari 19

Franko: Vjerujem Keku, 'modri' sad neće pobjeći na plus devet

Franko: Vjerujem Keku, 'modri' sad neće pobjeći na plus devet
1

Dobro je čuti da im toliko nedostajem. Žao mi je što su sad u krizi u prvenstvu. Teško mi je kad mojoj Rijeci ne ide dobro, rekao nam je Franko Andrijašević koji prati zbivanja u HNL-u

VIDEO

Lovre Kalinić je standardan na golu Genta, a Franko Andrijašević je posljednju utakmicu odigrao još 24. rujna. Najbolji igrač HNL-a iz prošle sezone sigurno nije očekivao takav status u Belgiji.

- Razgovarat ću s trenerom Vanderhaegheom ovih dana. Želim vidjeti je li neki problem u meni. Istina, bio sam i ozlijeđen. Dvaput je problem bio vrat, slomio sam i rebro, ali sad se doista oduljio taj period otkako ne igram - rekao nam je Franko Andrijašević i dodao:

- Nadam se da ću uskoro ponovno igrati. Puno mi je ovdje pomogao Lovre Kalinić. Nakon dolaska sam dva tjedna stanovao kod njega. Najviše vremena provodimo zajedno, ali često je to u klubu. Nemamo previše vremena družiti se izvan terena jer imamo puno klupskih obveza.

Nada se Franko boljim danima u Belgiji, ali i boljim danima za svoju Rijeku, koju je s 18 golova u 32 utakmice prošle sezone vodio do povijesne dvostruke krune. Koliko nam samo fali Franko, vapaj je to igrača prvaka u ovoj sezoni.

- Dobro je čuti da im toliko nedostajem. Žao mi je što su sad u krizi u prvenstvu. Teško mi je kad mojoj Rijeci ne ide dobro - kaže veznjak belgijskoga Genta i nastavlja:

- Pratim sve. Protiv Osijeka nisu imali sreće. Ipak, mislim da će to sve opet doći na svoje. Naravno da je klub u ovoj situaciji morao stati iza Keka. Matjaž je to sve zaslužio. Napravio je velike stvari s ovom momčadi i logično je da su svi uz njega. Ponovno će se u Rijeci sve posložiti, u to uopće ne sumnjam. Vjerujem u Keka i svoje bivše suigrače.

U subotu je novi veliki obračun, Rijeka stiže u Maksimir, Dinamo može pobjeći na plus devet. Raspitivao se Andrijašević kod nas tko će nedostajati kome u toj utakmici pa je dao svoju prognozu.

- Mislim da će to na kraju ipak završiti remijem. Moja prognoza je 1-1 - rekao je Andrijašević, koji je igrao i za jedne i za druge, ali će svim srcem navijati za Riječane.

- Uvijek ću pamtiti dane u Rijeci - završio je Franko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba