Obavijesti

Sport

Komentari 12

Fury: 'Ne razmišljam o boksu. Ja se više ni ne moram boriti...'

Fury: 'Ne razmišljam o boksu. Ja se više ni ne moram boriti...'

Oleksandr Usik pobijedio je Joshuu i osvojio svjetske titule po WBA, IBF, WBO i IBO verziji pa je pitanje trenutka kada će u ring s Furyjem za ujedinjenje titula. No, njemu se ne žuri

VIDEO

Jesam li ja najveći teškaš svoje ere? Bez sumnje. Vjerujem da bih mogao pobijediti bilo koga u povijesti, kazao je britanski boksač Tyson Fury nakon pobjede protiv Deontaya Wildera.

Pokretanje videa...

Tyson Fury o Filipu Hrgoviću 00:26

Fantastični Fury (33) nokautirao je američkog boksača u 11. rundi te tako na najbolji mogući način zaključio trilogiju, obranio WBC i The Ring naslove te vrlo vjerojatno svog protivnika poslao u mirovinu. 

Fury je najbolji teškaš današnjice, sjajan tehničar, čovjek koji privlači publiku i nevjerojatan pobjednik. Prije samo nekoliko godina bio je na dnu nakon što je osvojio pojaseve protiv Vladimira Klička odao se alkoholu i predao se paklu droge. Oduzeli su mu sve titule, pao je u depresiju i krenula je njegova borba. Ne u ringu, nego ona za život.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Boxing: Fury vs Wilder III

Uspio je uz pomoć prijatelja i obitelji izaći iz te provalije, pobijediti depresiju i ovisnost te se vratiti tamo gdje i pripada. A to je vrh. Takvo nešto mogu samo najveći. 

Boksački fanovi nadali su se njegovoj borbi s Anthonyjem Joshuom, ali pitanje je hoće li se to ikada realizirati. Oleksandr Usik pobijedio je Britanca i osvojio svjetske titule po WBA, IBF, WBO i IBO verziji pa je pitanje trenutka kada će u ring s Furyjem za ujedinjenje titula. Zadnji kojem je to pošlo za rukom je Furyjev sunarodnjak Lennox Lewis kada je postao neosporeni svjetski prvak. Bilo je to prije 21 godine.

Tyson Fury v Deontay Wilder - WBC Heavyweight Title

No, nešto se pita i WBC koji forsira borbu između Furyja i Dilliana Whytea. 

- Imam još jednu borbu pod ugovorom s Top Rankom i ESPN-om i vidjet ćemo što će biti.

Nakon velike pobjede nad Wilderom, Fury je na zasluženom odmoru. Krvavi i mukotrpni rad se isplatio i u ovome trenutku ne želi razmišljati o boksu. No, jasno je kako bi pobjedom nad Usikom postao jedan od najvećih u povijesti. A sigurno i ta činjenica golica njegovu maštu. 

Tyson Fury v Deontay Wilder - WBC Heavyweight Title

- Trenutno ne razmišljam o boksu. Znam da se više ne moram boriti i zaista ne znam što budućnost nosi - jasan je britanski boksač. 

Nakon svega što je prošao u životu, želja mu je nogama ostati čvrsto na zemlji. Prije nekoliko godina depresija ga je bacila na koljena, no ovaj put se svim silama bori da se takvo nešto ne dogodi.

Tyson Fury v Deontay Wilder - WBC Heavyweight Title

- Nadam se da sada neću pasti u depresiju. Probat ću ostati sretan i držati se te formule. Biti zahvalan Bogu i na svemu što se događa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...