Obavijesti

Sport

Komentari 26

Futsal: Osnovan je HMNK Rijeka u suradnji sa sestrom s Rujevice

Futsal: Osnovan je HMNK Rijeka u suradnji sa sestrom s Rujevice
6

Dobili smo i službenu potvrdu da krećemo s natjecanjem od 2. HMNL i obavili sve potrebne radnje da s natjecanjem možemo krenuti već od naredne sezone, kaže predsjednik Vedran Frelih

VIDEO

Kvarner je dobio novi malonogometni klub. U suradnji s HNK Rijekom, osnovan je i Hrvatski malonogometni klub Rijeka! Hrvatska futsal scena tako dobiva još jednu jaku ekipu, s ozbiljnim namjerama, u kojoj će se mjesto trebati zaslužiti.

POGLEDAJTE VIDEO: HMNK Rijeka

Podizanjem kvalitete regionalnih amaterskih liga proizašli su novi talenti, koji će pod vodstvom stručnog stožera proći rigorozne pripreme i selekcije. Kako bi novoosnovani futsal klub s ponosom mogao braniti riječke boje u predstojećim izazovima.

- Ideja se motala po glavi duže vrijeme, ali je okidač bio taj kad je futsal legenda Dalibor Radusin 'Malac' rekao da razmišlja o pokretanju te priče. Uz njegovu potporu znao sam da imam čovjeka s kojim mogu u takvu priču krenuti, jer nema igrača na ovom prostoru koji njega ne poštuje i ne slijedi na terenu - kaže Vedran Frelih, predsjednik HMNK Rijeka.

Hrvatska futsal scena je jaka. Probiti se do vrha sigurno neće biti lako. HMNK Rijeka svoju bitku počinje u 2. HMNL - Zapad.

- Tako je! Dobili smo i službenu potvrdu da krećemo s natjecanjem od 2. HMNL i obavili smo sve potrebne radnje da s natjecanjem možemo krenuti već od naredne sezone - veli Frelih.

- Puno je ljudi u ovoj novoj priči. Marin Frelih kao potpredsjednik, Bernard Marić tajnik, Luka Tomljanović glavni trener, Edi Kurolt kao pomoćni trener, Armando Pejnović glavni kondicijski trener te Antonio Franko kao njegova desna ruka. Uz njih tu je i Sandro Ugrina koji će biti fizio i Romano Pejnović koji je, osim što je jedan od osnivača kluba i igrača, onaj koji odrađuje puno drugih poslova kako bi klub mogao funkcionirati.

Velika pomoć došla je od slavne sestre s Rujevice.

- Tako je! Želim zahvaliti dobrim ljudima iz HNK Rijeke koji su nesebično u svakom trenutku bili na raspolaganju, ponajviše gospodinu Luki Ivančiću i gospodinu Nikici Grkiniću. Cilj mi je od samog početka bio povezati naš klub sa HNK Rijekom. To je brand i zaštitni znak našega grada i uz njih ce nam sve biti lakše. Od odabira grba našega kluba do naručivanja opreme za igrače i stožer oni su bili tu i još uvijek jesu, hvala im na tome. Naši dečki će izgledati kao i igrači HNK Rijeke, nadam se da ce biti i jednako uspješni - rekao je Frelih.

HMNK Rijeka s treninzima je počela 2. kolovoza i moraju dosta toga nadoknaditi za drugim ekipama. Svi igrači ekipe dolaze iz Primorsko-goranske županije. Odluka kluba je prvo probati s domaćim dečkima, pa vidjeti što vrijeme nosi.

Pohvalno je što HMNK Rijeka od prve sezone u natjecanje kreće s juniorima i kadetima, dok im je iduće sezone cilj otvoriti pravu futsal akademiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom