Obavijesti

Sport

Komentari 5

G. Tomić je naslijedio Panadića: 'Želim se dokazati u Hrvatskoj'

G. Tomić je naslijedio Panadića: 'Želim se dokazati  u Hrvatskoj'
1

U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, a u Hrvatsku sam se vratio iz obiteljskih razloga, rekao je Tomić

VIDEO

Šibenčanin Goran Tomić novi je trener Istre 1961, objavili su iz pulskog nogometnog prvoligaša gdje je u petak održana konferencija za novinare. na kojoj se predstavio novi trener koji je preuzeo momčad iz Pule nakon  povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi. 

Tomić je preuzeo momčad iz Pule nakon povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi. 

- U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, a u Hrvatsku sam se vratio iz obiteljskih razloga. Imam ogromnu želju potvrditi se u Hrvatskoj, pa sam potpisao za Istru 1961 na godinu dana, premda su u klubu željeli na duži rok, ali ja smatram da se prvo moram dokazati - istaknuo je Tomić.

Govoreći o postojećem igračkom kadru Istre 1961 on je naglasio da bi se taj kadar trebao pojačati s jednom špicom i jednim zadnjim veznim igračem te da će "dati sve od sebe kako se ne bi ponovila prošlogodišnja sezona".  

- Moj moto je uvijek bio agresivan nogomet i ne volim beskrajna dodavanja. Želim izvući maksimum iz ove ekipe koja po mom uvjerenju ima velikog potencijala - ustvrdio je Tomić koji će u petak navečer pratiti utakmicu na Rujevici između Rijeke i Istre 1961 s tribina.

Momčad preuzima u utorak, po povratku iz Salzburga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini