Obavijesti

Sport

Komentari 4

Gane je privremeni prvak teške kategorije! Aldo je maestralan

Gane je privremeni prvak teške kategorije! Aldo je maestralan

Ganeu sad slijedi borba s Francisom Ngannoum, a dosad je u svojoj borilačkoj karijeri - neporažen. Derrick Lewis nije mu mogao ništa, čak ni pred domaćom publikom

VIDEO

Ciryl Gane slavio je protiv Derricka Lewisa na UFC 265 priredbi i uzeo pojas privremenog prvaka teške kategorije!

Gane je u startu borbe ušao kao aktivniji borac, no na početku je to sve bilo izrazito monotono i bez većeg uspjeha. Ipak, bilo je dovoljno da Gane bodovno uzme prvu rundu. Značajni udarci bili su 23-1 u korist Ganea! Tako je bilo i početkom druge, a onda je došlo do prvog klinča, no tu opet nije bilo puno promjena.

626048463

U trećoj rundi Gane je digao tempo, napadao low kickovima i jedan takav udarac nastavio s direktom koji je uzdrmao Lewisa. Gane je tad počeo napadati, napadati i napadati, a krajem runde Lewis pada na koljena. Gane tad dolazi, kreće ga šaketati dok mu se nalazi na leđima te sudac nije mogao ništa osim prekida borbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
626044655

Ganeu sad slijedi - Francis Ngannou! Zasad je u karijeri neporažen...

626044661

Jose Aldo maestralno je izgledao protiv Pedra Munhoza. Zato je i slavio jednoglasnom sudačkom odlukom!

Munhoz je bio solidan protivnik, nije to loše izgledalo, no povremeno bi Aldo započeo s impresivnom serijom udaraca i tu bi njegova kvaliteta došla do izražaja. Nekoliko puta u borbi opako je napao Munhoza takvim serijama i to je bilo dovoljno za pobjedu sudačkom odlukom.

Borba Michaela Chiese i Vicentea Luquea trajala je tek tri i pol minute, no bila je puna akcije Prvo je opako krenuo Luque. Udarcima je izbacio Chiesu iz balanca, a ovaj tad ulazi u klinč i vodi borbu u parter gdje zamalo dvaput uspijeva završiti istu gušenjem. No Luque se tad izvlači i onda od uspiejva slaviti gušenjem! Ovo mu je deseta pobjeda u zadnjih 11 borbi.

Tecia Torres slavila je protiv Angele Hill. Većina borbe prošla je u stojci, a Torres je većinu vremena izgledala kao znatno spremnija borkinja.

Song Yadong slavio je sudačkom odlukom protiv Caseyja Kenneyja, no ovo je bilo gusto! Kenney je bio agresivniji borac, a Yadong je preciznije gađao, najčešće iz kontri. Dva suca odabrala su Songa, a jedan njegovog protivnika!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u