Obavijesti

Sport

Komentari 5

Gasol oduševio sve: Dobio kćer, nazvao ju po Gianni Bryant...

Gasol oduševio sve: Dobio kćer, nazvao ju po Gianni Bryant...

Pau Gasol i njegova supruga Catherine McDonell su ponosno objavili kako su postali roditelji kćerkice, a ime su joj nadjenuli Elisabet Gianna Gasol

VIDEO

Pau Gasol (40) i Kobe Bryant bili su kao braća. Na terenu su funkcionirali fantastično, a izvan terena bili nerazdvojni. Sve je rezultiralo s dva naslova NBA lige u šest godina (2008. - 2014.) zajedničkog igranja te prijateljstvom do kraja života. No nažalost, to veliko prijateljstvo tragično je prekinula nesreća helikoptera. Tog kobnog 26. siječnja život je izgubio veliki Kobe Bryant, njegova kći Gianna i još sedmero ljudi.

Pokretanje videa...

Kobe Bryant mural 00:31

Španjolskog košarkaša ta je vijest užasno pogodila. Izgubio je velikog prijatelja, čovjeka koji mu je bio kao obitelj, ali u tome trenutku je sam sebi obećao jednu stvar. Da će do kraja života paziti na Kobejevu obitelj. To obećanje je ispunio, a sada je odao počast Kobejevoj kćeri Gianni koja je izgubila život u 13. godini.

Pau Gasol i njegova supruga Catherine McDonell su ponosno objavili kako su postali roditelji kćerkice, a ime su joj nadjenuli Elisabet Gianna Gasol! To je rastopilo Kobejevu udovicu Vanessu koja je dobila ponudu da bude kuma malene Eliabet, a to je naravno i prihvatila.

- Naša malena je konačno stigla. Sve je prošlo jako dobro i ne možemo biti sretniji. Elisabet Gianna Gasol, jako značajno ime za našu predivnu kći - napisao je Gasol.

Sjajnom košarkašu je ovo prvo dijete, a ime je odlučio posvetiti jednoj djevojčici koja mu jako puno znači. Gianna je u potpunosti povukla talent za košarku na svog oca i bila je strastvena košarkašica. Baš kao i njezin tata, 24 sata dnevno razmišljala je o košarci, pričala s tatom, tražila savjete od njega. Igrala je za Mamba akademiju, klub koji je osnovao njezin otac, a san joj je bio zaigrati u WNBA ligi.

- Moje kumče je stiglo! Čestitam. Obožavam vas sve troje, Tako sam dirnuta zbog vašeg zahtjeva da odate počast mojoj Gigi. Jedva čekam držati Elisabet Giannu Gasol - napisala je Vanessa. 

Pau i Kobe bili su kao obitelj i redovito su posjećivali jedan drugoga. Nažalost, njihov odnos prekinula je nesreća koja je preokrenula život Bryantove obitelji. Kao pravi prijatelj, Pau je uskočio i ispunio obećano. Postao je oslonac Vanessi Bryant i njezinoj djeci u najtežim trenucima.

Često ih je obilazio, a na društvenim mrežama osvanule su fotografije kako se i igra s njima. A vjerujemo da to sve Kobe promatra od gore sa svojim prepoznatljivim osmijehom na licu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja