Sport

Komentari 4

Gavranović: Ne sjećam se kad sam zadnji put zabio hat-trick

Gavranović: Ne sjećam se kad sam zadnji put zabio hat-trick

Zadnji hat-trick? Ne sjećam se kad sam zadnji zabio. Je li to bilo u kupu? Zabio sam s Rijekom u polufinalu kupa Osijeku, to se sjećam. A s Dinamo mislim da nisam, rekao je Gavranović nakon pobjede nad Goricom

Jako mi je drago za ovu utakmicu. Hat-trick je sigurno nešto posebno. Prije svega drago mi je zbog pobjede, zadržali smo prvu poziciju i mirno možemo pripremiti prvu europsku utakmicu, rekao je junak velike pobjede Dinama nad Goricom Mario Gavranović.

POGLEDAJTE VIDEO: Radovi na Maksimiru

Gavranović je Gorici dao tri komada i nastavio vrhunsku golgetersku formu ove sezone. Sa sedam golova prvi je strijelac HNL-a, a danas je stigao do prvog hat-tricka u dresu Dinama.

- Zadnji hat-trick? Ne sjećam se kad sam zadnji zabio. Je li to bilo u kupu? Zabio sam s Rijekom u polufinalu kupa Osijeku, to se sjećam. A s Dinamo mislim da nisam - dodao je švicarski reprezentativac.

Dinamo u četvrtak očekuje teška utakmica. Na Maksimir stiže slavni Feyenoord, no na greškama se uči. Zoran Mamić danas je napravio eksperiment na poluvremenu koji nije urodio plodom pa će poučen iskustvom drugačije postaviti stvari u prvom europskom izazovu ove sezone.

- Feyenoord će sigurno biti teška utakmica, ali pripremit ćemo se dobro pa da uspijemo ispraviti te greške koje nam se često događaju. Jer i u Europi će biti ekipa i igrača koji će nas kazniti ako ćemo raditi jednostavne greške. Morat ćemo biti koncentriraniji i bolji ako želimo napraviti dobar rezultat - zaključio je Gavranović.

Najčitaniji članci