Obavijesti

Sport

Komentari 13

Gdje gledati susret za prvo mjesto Hrvatske i Crne Gore

Gdje gledati susret za prvo mjesto Hrvatske i Crne Gore
1

Crna Gora nam je očekivano najjači protivnik u skupini. Moramo učiniti sve kako bi tu utakmicu dobili i završili prvi u skupini. Time ostvarujemo naš prvi cilj, rekao je izbornik Ivica Tucak...

VIDEO

Prva četvrtina mučenje, a preostali dio utakmice? Prava hrvatska vaterpolska rapsodija! Tako je izgledala priča 'Barakuda' u prvom kolu Eura protiv Njemačke, a nadamo se da će se scenarij ponoviti i protiv Crne Gore, uz nešto lakši početak.

Pokretanje videa...

01:24

Hrvatska i Crna Gora danas od 20.30 igraju utakmicu drugog kola koja će odlučiti pobjednika skupine i momčad koja će se plasirati direktno u četvrtfinale. Naravno, Hrvatska još mora igrati protiv Slovačke, a Crna Gora protiv Njemačke, ali treba biti iskren i priznati da te dvije reprezentacije nemaju šanse.

Iako Crnogorci u posljednjim godinama nisu baš na razini, ovo će biti pravi derbi, creme de la creme svjetskog vaterpola. Susret između ovih sjajnih reprezentacija možete pratiti od na HRT2 od 20.30 kao i na internetskoj platformi HRTI.

Hrvatska i Crna Gora su tijekom povijesti odigrale 24 utakmice. Mi smo bili bolji 15 puta, a Crnogorci devet. Posljednji put smo igrali prije dvije godine u četvrtfinalu Eura u Barceloni gdje su 'Barakude' došle do bronce.

Hrvatska je EP osvojila 2010. u Zagrebu, a tada su na cijelome prvenstvu imali jedan poraz i to od Crne Gore. Susjedi su se pak titulom najboljih u Europi okitili 2008. godine predvođeni fantastičnim Aleksandrom Ivovićem.

- Crna Gora nam je očekivano najjači protivnik u skupini. Moramo učiniti sve kako bi tu utakmicu dobili i završili prvi u skupini. Time ostvarujemo naš prvi cilj - rekao je Ivica Tucak, a povratnik Luka Bukić se nadovezao:

-  Sljedeće se sastajemo s Crnom Gorom, što je najvažnija utakmica u ovom dijelu turnira. Bit će to utakmica za prvo mjesto u skupini. Međusobno se dobro poznajemo, ali očekujem da ćemo mi odnijeti pobjedu - kazao je sin legendarnog Perice Bukića.

Aleksandar Ivović, Draško Brguljan i Dragan Drašković na jednoj strani, a na drugoj Joković, Garcia, Bušlje... Ma može li bolje? Čeka nas velika poslastica i to na samom otvaranju Eura, a nadamo se da će naši reprezentativci doći do prvog cilja, a to je prvo mjesto u skupini i direktan plasman u četvrtfinale. 

Hrvatski rukometaši u 18.15 igraju protiv Austrije, a onda daljinski u ruke i prebacujte na HRT2 gdje vas od 20.30 čeka novi spektakl za finiš sjajnog sportskog dana.

Idemo, 'Barakude'!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu