Sport

Komentari 12

Gdje si pošao, dragi Jose? Mourinho se prosuo po ledu...

Gdje si pošao, dragi Jose? Mourinho se prosuo po ledu...

Kako se vraćao na tribine, tako su mu noge odjednom završile u zraku i "zviznuo" je na pod. Odmah su mu svi dojurili u pomoć, a naglo slijetanje je prošlo bez posljedica po njegovo zdravlje...

Joseu Mourinhu ne ide baš u posljednje vrijeme. Nakon što je prije nešto više od mjesec dana pao s klupe Manchester Uniteda koja mu se mjesecima tresla, portugalski trener ovaj put je stvarno pao.

Mourinho je bio počasni gost na hokejaškoj utakmici KHL klubova između Avangarda i SKA iz ST. Petersburga i na Josea je pala ta čast da podbaci pak umjesto suca, no specijalni kao specijalni, morao se pobrinuti da to sve završi na njegov način. Mourinho se očito baš i ne snalazi na ledu, a to je ubrzo i dokazao razbivši po ledu.

Video pada pogledajte OVDJE.

Kako se vraćao na tribine, tako su mu noge odjednom završile u zraku i "zviznuo" je na pod. Odmah su mu svi dojurili u pomoć, a naglo slijetanje je prošlo bez posljedica. Oduševljeni navijači su odmah izvadili mobitele i sve ovjekovječili...

Mourinho je bez angažmana nakon što je krajem prosinca dobio otkaz u Manchester Unitedu, a kako se snalazi na ledu, teško da će mu to biti novi posao. 

Dolaskom Mourinha u Rusiju, odmah su puštene glasine kako se sprema neka suradnja između Mourinha i ruske nogometne reprezentacije, no to su samo glasine kojima je teško vjerovati. 

Najčitaniji članci