Sport

Komentari 9

Gdje žuriš, majstore? Trener Eintrachta divljao s Porscheom, oduzeli su mu vozačku...

Gdje žuriš, majstore? Trener Eintrachta divljao s Porscheom, oduzeli su mu vozačku...

Hütter se očito negdje žurio ili je samo htio testirati svoj Porsche Macan od 430 konjskih snaga, no njemački policajci su se zgrozili kada su ga uhvatili na autoputu u blizini Frankfurta kako juri s 200 km/h

Prije dva tjedna stavio je potpis na ugovor s Borussijom Mönchengladbach i dobio unosnu lovu, a sada je odlučio malo divljati sa svojim Porscheom. Aktualni trener Eintrachta Adi Hütter (51) će se za sljedeća četiri mjeseca morati pobrinuti za prijevoz. Hoće li to biti javni ili će unajmiti vozača na njemu je.

Hütter se očito negdje žurio ili je samo htio testirati svoj Porsche Macan od 430 konjskih snaga, no njemački policajci su se zgrozili kada su ga uhvatili na autoputu u blizini Frankfurta kako juri s 200 km/h, na dijelu ceste gdje je dozvoljeno 100 km/h.

U Njemačkoj su kazne rigorozne za prometne prekršaje pa su mu tako oduzeli vozačku dozvolu, a vjerojatno i naplatili paprenu kaznu. 

No to mu vjerojatno neće biti neki problem jer je prije dva tjedna Borussia Mönchengladbach za njega Eintrachtu isplatila 7,5 milijuna eura, što je najveći novac isplaćen za nekog trenera u Bundesligi, a sigurno je i njemu dobra 'pinka' uletjela. 

U Eintracht je došao 2018. godine kada je zamijenio Niku Kovača te je s klubom došao do polufinala Europske lige. Imao je sjajni trojac u Anti Rebiću, Luki Joviću i Sebastianu Halleru, ali do značajnijeg rezultat u prvenstvu nije uspio. 

- Odluka o započinjanju novog poglavlja nije bila laka. Ovdje sam proveo tri vrlo uspješne i intenzivne godine, a zajedno s momčadi ih želim zaključiti s još jednim odličnim rezultatom na kraju sezone. Želimo se plasirati u Ligu prvaka - kazao je on,

U karijeri je vodio Red Bull Salzburg, Altach, Grödig i Young Boys, a Borussiji će se priključiti na ljeto. No morat će razmisliti kojim prijevozom će do Mönchengladbacha.

Najčitaniji članci