Obavijesti

Sport

Komentari 46

Gerrard: Ako me Liverpool ne želi, otići ću negdje drugdje...

Gerrard: Ako me Liverpool ne želi, otići ću negdje drugdje...
5

Sigurno neću otići u mirovinu ovog ljeta. Igrat ću i dalje. Morat ćemo pričekati i vidjeti hoće li to biti na Anfieldu, ili negdje drugdje. Ta odluka je samo Liverpoolova

VIDEO

Legendarni kapetan Liverpoola, Steven Gerrard, koji je od malih nogu član 'redsa' i koji je postao sinonim za ljubav i odanost jednom klubu, umjesto gomile transfera i 'trčanja za novcem', izjavio je kako s 34 godine na leđima još uvijek ne namjerava završiti karijeru te kako ovisi u Liverpoolu hoće li i dalje igrati na Anfieldu, ili će morati potražiti novi klub. 

- Mogu samo brinuti o ovoj sezoni jer imam ugovor do svibnja. Kako sada stoje stvari, ovdje sam do kraja sezone i moram to iskoristiti najbolje što mogu. Sigurno neću otići u mirovinu ovog ljeta. Igrat ću i dalje. Morat ćemo pričekati i vidjeti hoće li to biti u Liverpoolu, ili negdje drugdje. Ta odluka je samo Liverpoolova. Ako me ne žele, onda ću pogledati gdje bi mogao otići - rekao je Gerrard koji u svojoj 17. sezoni na Anfieldu očito i dalje ima nedovršenog posla. 

Liverpool je prošle sezone bio tako blizu osvajanja naslova, no ipak nije uspio. 

- Trebalo je vremena da se oporavimo od prošle sezone. Za nas igrače, ali i za navijače. Neuspjeh me jako pogodio. Nije ni čudo da smo lošije krenuli u novu sezonu, ali morate znati i da smo ostali bez svog ključnog igrača. Luis Suarez je prošle sezone zabio 31 gol i bio proglašen najboljim igračem u najtežoj ligi na svijetu, a nije na popisu kandidata za Ballon d’Or. Eto, što je politika. Nevjerojatno! On i Cristiano Ronaldo trebali bi se boriti za tu nagradu - rekao je Gerrard koji ističe da bi ljudi trebali malo popustiti u pritisku na Marija Balotellija koji je u klub stigao kao zamjena za spomenutog Urugvajca:

'Suarez je zaslužio Ballon d’Or'

- Dres s brojem devet je težak, jako težak. Toliki pritisak medija je doveo do toga da je 'devetka', koju je uvijek bilo teško nositi, danas duplo teža. Težak je i dres s brojem osam, ali biti glavni napadač u Liverpoolu znači morati se nositi s pritiskom. Naši su navijači vidjeli toliko velikih napadača i standardi su visoko postavljeni. Balotelli (koji zapravo nosi broj 45) treba vremena. Ja ga neću suditi nakon deset utakmica. Morali biste vidjeti koliko trenira i koliko radi na sebi čak i nakon treninga. Mene je impresionirao jer prije no što ga upoznate čujete razne priče. Dopada mi se - pojasnila je Liverpoolova 'osmica', a onda se okrenula na još jednog napadača koji ga je impresionirao:

- Ako pričamo o potencijalu u Engleskoj, onda ga za mene najviše ima Daniel Sturridge. Po svim sposobnostima on je najbolji napadač s kojim sam ikad igrao. Ta brzina, oštrina i raznolikost u zabijanju golova i stvari koje radi na treninzima me oduševljavaju na treninzima. On može daleko koliko god bude želio. Prošle je godine bio u Luisovoj sjeni, ali sad može izboriti svoje mjesto među Liverpoolove legendarne devetke. U ovom trenutku ga jako trebamo i jedva čekamo da se oporavi od ozljede - rekao je Gerrard te otkrio kako s trenerom Brendanom Rodgersom radi na novom sustavu Liverpoola:

'Vidjet ćete neke promjene u našoj igri'

- Nekoliko momčadi stavlja flastere na mene. Aston Villa je stavila Agbonlahora, i West Ham također, ali Sam Allardyce to uvijek radi protiv nas. Brendan i ja smo razgovarali što da radimo kada se to događa i smislili smo nešto. Imamo opcije poput pomicanja na 'desetku'. Vidjet ćete neke promjene u našoj igri - otkrio je Gerrard te priznao kako se često prisjeti legendarnog finala Lige prvaka iz 2005. godine kada su gubili 0-3 od Milana, a onda nakon penala postali europski prvaci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti