Obavijesti

Sport

Komentari 7

Giggs: Ronaldo? Pa taj čovjek može igrati sve do 40. godine!

Giggs: Ronaldo? Pa taj čovjek može igrati sve do 40. godine!

Cristiano Ronaldo je zabio dva gola u utakmici Lige nacija protiv Švedske i tako prošao brojku od 100 golova u nacionalnom dresu. Još osam golova treba postići za rušenje rekorda Iranca Alija Daeija

VIDEO

Ryan Giggs (46) je legenda ovog sporta. Igrao je za voljeni Manchester United do 40. godine, osvojio 13 trofeja i igrao u vrhunskom klubu do kraja karijere. Legendarni Velšanin sada tvrdi da i njegov bivši suigrač Cristiano Ronaldo može ponoviti isto. 

Pokretanje videa...

CR7 muzej 00:32

- Očito će morati biti u pravom klubu. Ja sam bio u vrhunskom klubu do svoje 40. i vidim da također može i on - tvrdi Giggs.

Trenutačno na poziciji izbornika Walesa, Ryan Giggs proveo je cijelu profesionalnu karijeru u Manchester Unitedu i postao ikona kluba. Odigrao je 963 utakmice i zabio 168 golova za klub iz Manchestera. No Ronaldo bi ga lako mogao nadmašiti u ukupnom broju utakmica.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Arsenal - Old Trafford

- On pazi na sebe - pazi što jede, dovoljno se odmara, jednostavno živi nogomet, on je najveći profesionalac s kojim sam igrao - rekao je Giggs pa nastavio:

- Gledao sam ga u početku karijere i nitko nije mogao predvidjeti da će postići ovoliko golova. 

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Aston Villa - Old Trafford

Njih dvojica igrali su zajedno od 2003. do 2009. godine, a osvojili su s Unitedom tri Premier lige i jednu Ligu prvaka. Još na Old Traffordu vidjelo se da je Portugalac predani radnik.

- Uvijek je bio u teretani i u sebi je uvijek znao da može biti jako dobar. Otkad je zabio 40 golova u jednoj sezoni u dresu Uniteda od tad ne spušta nivo svoje igre.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Sweden v Portugal

Cristiano Ronaldo (35) je u utakmici Lige nacija postigao dva gola protiv Švedske te tako prošao impresivnu brojku od 100 golova za reprezentaciju i još ne usporava, a kratak je samo osam golova kako bi postao igrač s najviše postignutih golova za reprezentaciju. Rekord drži Iranac Ali Daei koji se odavno umirovio i samo je pitanje utakmice kad će Cristiano oboriti još jedan u nizu rekorda. 

Ponajboljeg igrača svijeta ugovor s Juventusom veže do 2022., a on sam je više puta naglasio da će igrati dok mu god to njegovo tijelo bude dopuštalo, a u kakvom mu je tijelo stanju vjerojatno bi mogao igrati do 50.

- Do prije par godina, za nogometaše je bilo uobičajeno igrati do 30 ili koju godinu više, ali sad vidimo igrače s 40 godina na travnjaku - rekao je Ronaldo još 2019. očito ne skrivajući svoje ambicije.

- U trenutku kad moje tijelo više neće moći reagirati na pravi način bit će vrijeme za odlazak. Moj uspjeh je plod konstantnog rada i truda, svaki dan pokušavam psihički i fizički ojačati. 

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Sweden v Portugal
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju