Obavijesti

Sport

Komentari 60

Gigi bez isprike: Ja stojim iza svake riječi koju sam izgovorio!

Gigi bez isprike: Ja stojim iza svake riječi koju sam izgovorio!
1

Nakon što je Juventus bio na korak do senzacije i prolaska u polufinale Lige prvaka, Gigi Buffon nije štedio suca Michaela Olivera. Pet dana nakon utakmice, Talijan i dalje ne mijenja iskaz...

VIDEO

Legendarni talijanski golman Gianluigi Buffon ne žali zbog svojih oštrih komentara upućenih sucu, koji je u 98. minuti susreta između njegovog Juventusa i Real Madrida dosudio penal i tako uveo Madriđane u polufinale Lige prvaka.

Podsjetimo, Buffon je nasrnuo na suca Michaela Olivera nakon te kontroverzne odluke, za što je dobio crveni karton. Nakon utakmice, još uvijek pod dojmom, žustro je reagirao:

- Bila je to zasigurno sumnjiva odluka u 93. minuti. Dobar sudac ne uništava tako snove ekipe koja je dala sve na terenu tijekom 90 minuta. Oni su htjeli biti glavni akteri. Normalna osoba nakon takve utakmice ne može svirati toliko sumnjivu situaciju, osim ako na mjestu srca nema ništa, smeće - rekao je tada golman Juventusa pa dodao:

- To onda nisu ljudi, tako to rade životinje. Tako to ne rade ljudi. Ovaj sudac nema emocije, mogao sam mu reći svašta u onoj situaciji, mora shvatiti kakvu je katastrofu napravio. Real je zaslužio proći, bolji su od nas i možda će i osvojiti Ligu prvaka, ali mi smo ovaj put zaslužili produžetke. Ponosan sam kako smo predstavili talijanski nogomet, mi smo heroji. Odigrali smo epsku utakmicu.

Njegov bivši klupski, ali i reprezentativni kolega, Alessandro Del Piero, nadao se da će se Gigi ispričati i ublažiti svoj stav nakon što smiri emocije:

- Kad je govorio o sucu, nisam ga mogao razumjeti. Vjerujem da će kroz nekoliko dana ipak reći nešto drugačije stvari - smatrao je Del Piero, no to se nije dogodilo. Buffon i dalje ostaje pri originalnoj verziji:

- Stojim iza svake riječi koju sam izgovorio. Opet bih ih izgovorio, možda samo na drugi način. Ponekad neke riječi mogu zvučati kao pogrešne ili pretjerane, ali ovo sam ja, ja sam Gigi Buffon - izjavio je 40-godišnji Talijan.

Za Buffona je to bila posljednja utakmica u Ligi prvaka, u kojoj je ostao bez trofeja. Triput je doživio poraz u finalima - bolji su bili Milan (2003.), Barcelona (2015.) i Real Madrid (2017.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja