Obavijesti

Sport

Komentari 40

Gio: Nisam bila lijepa, čuvala sam djecu i radila kao čistačica

Gio: Nisam bila lijepa, čuvala sam djecu i radila kao čistačica
1

Georgina Rodriguez je Cristiana Ronalda upoznala kao prodavačica u Guccijevom dućanu. Danas je njegova zaručnica, odgajaju četvero djece, a Georgina uz brigu za obitelj gradi i vlastitu karijeru

VIDEO

Prošlo je dosta vremena otkako se na Georginu Rodriguez (25) gledalo samo kao na djevojku Cristiana Ronalda. Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije puno toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula krčiti svoj put prema uspjehu.

Njezin je dragi odmah po dolasku u Juventus osvojio srca navijača, a Georgina je uspjela kupiti Talijanke. S 10 milijuna pratitelja na Instagramu jedna je od kraljica Serie A i najvećih influencerica, a nedavno je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog talijanskog brenda donjeg rublja i kupaćih kostima. Danas njezin život izgleda poput sna, ali put do uspjeha nije bio nimalo jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama.

Ples je njezina prva ljubav

Rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se s obitelji preselila u španjolski gradić Jaca gdje je njezin otac otišao zbog nogometa. I on je bio nogometaš, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige. Nakon preseljenja obitelji u Španjolsku radio je kao niželigaški trener. Georgina je s četiri godine otkrila svoju prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

- Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti - ispričala je Georgina koja je uložila sate, dane, mjesece i godine, iz dana u dan prolijevala znoj, ali je jednoga dana donijela odluku da svoj fokus usmjeri prema modelingu.

- Ne postoji točan trenutak u kojem sam se odlučila biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama vjerovati u to.

U Engleskoj čuvala djecu i čistila

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da slijedi svoj san. Zbog toga je odlučila otputovati u Bristol, usavršiti svoj engleski jezik i zaposliti se kao au pair.

- Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem - priznala je iskrena Gio.

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjolsku. U Madridu je živjela sa sestrom studenticom, ali i dalje nije imala dovoljno novca. Ali imala je veliku želju za uspjehom, ali i savršene tjelesne proporcije (85-62-90). Zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. Upravo to je promijenilo njezin život.

Za vrijeme njezine smjene jednog je dana u dućan ušetao Cristiano Ronaldo, a upravo mu je ona asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvijek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati svaki put kada bi došao u tu trgovinu. 

Pokretanje videa...

00:26

S Ronaldom je osnovala obitelj

Ostalo je povijest... Ronaldo i Georgina su mjesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, nakon devet mjeseci rodila se njihova kćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero djece (najstarijeg Ronaldovog sina Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea). Od zanosne prodavačice koja je pokušavala izgraditi karijeru u svijetu mode, postala je zaručnica jednog od najboljih igrača svijeta i majka njegove djece. 

Ali i puno više od toga. Uz ulogu majke je nastavila raditi i na svojoj karijeri, a procjenjuje se da samo od svojih objava na Instagramu uspije zaraditi i četiri milijuna eura na godinu. Velika je zaljubljenica u modu pa nosi poznate modne brendove poput Versacea, Prade, Hermesa, Balmaina, Chanela, ali se ne stidi priznati: "Kada ih nisam mogla priuštiti, kupovala sam u Zari".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Iako je moderna modna ikona, Gio se često susretne s kritikama na račun svog stila odijevanja. Tako je bilo i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji kada se u Moskvi fotografirala u trenirci i kratkom topu. 

- Ako ću čitav dan biti u gradu, neću hodati u visokim potpeticama. Da se mi žene prestanemo međusobno kritizirati, svijet bi bio puno bolji - odgovorila je spremno lijepa crnka koja se ne ustručava otvoreno govoriti o svom odnosu s Portugalcem.

- Rođenje kćerkice nas je zbližilo. Sretniji smo nego ikada prije. Kada smo se vratili iz bolnice, organizirao je večeru iznenađenja s našim najmilijima, osjećala sam se kao najsretnija žena svijeta. Pronašla sam ljubav. Nadopunjujemo se, imamo prekrasan odnos i kada je on pokraj mene, ništa mi više ne treba - pričala je nakon rođenja kćerkice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saint Basil’s Cathedral📍Moscú 2018 ⚽️ • • • • #Mundial #mundial2018 #cr7

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače