Sport

Komentari 2

Glasnogovornik Osijeka odradio 1000 utakmica: Miha je čovjek koji živi za ovaj klub, čestitam!

Glasnogovornik Osijeka odradio 1000 utakmica: Miha je čovjek koji živi za ovaj klub, čestitam!

Mario Mihić Miha je s gostovanjem Osijeka na Šubićevcu kao 27-godišnji reporter Gradskog radija Osijek započeo nevjerojatan niz u kojem je u proteklih 26 godina odradio 1000 utakmica

Današnji glasnogovornik NK Osijeka Mario Mihić Miha,  a prije svega njihov veliki navijač, od 1996. godine nije propustio ni jednu službenu utakmicu s Osijekom, a sveukupno je do danas odradio njih 1000. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica i Osječani slave

Sve je počelo u prvom kolu proljetnog dijela  sezone 1995/96. kada je Osijek gostovao kod Šibenika na Šubićevcu, a Mihić, tada 27-godišnji reporter Gradskog radija Osijek, dobio je priliku spojiti navijačku pripadnost bijelo-plavima s poslom. 

- Kod mene nema šanse da ne odem na utakmicu - rekao je Mihić koji proteklih 26 godina vjerno prati Osijek na svakom susretu. 

"Od 1996. nije propustio ni jednu, ali niti jednu utakmicu Bijelo-plavih. Kod kuće, u gostima, Europa, Kup… Brojka koja je vrijedna svakog divljenja! Čestitamo Miha!", napisao je klub s Gradskog vrta na društvenim mrežama nakon što su mu uručili dres. 

Mihić je ispratio nekoliko generacija nogometaša, trenera i klupskih zaposlenika, a Nenad Bjelica rekao je da se radi o "čovjeku koji živi za ovaj klub". 

Najčitaniji članci