Sport

Komentari 1

Glumio ozljedu pa je čudesno ozdravio: Napali ga - mravi...

Glumio ozljedu pa je čudesno ozdravio: Napali ga - mravi...

Golman Ferroviarija se bacio na travnjak, liječnici su došli kako bi ga osposobili za nastavak utakmice, a onda, gle čuda, on je odjednom skočio na noge. Nije bilo riječ o ozdravljenju, već o mravima...

Hmm, što bi me moglo zaboljeti, a da izgleda uvjerljivo? Pa ajde, uhvatit ću se za stražnju ložu, pomislio je golman brazilskog niželigaša i složio se na travnjak kao metar drva.

Njegov Ferroviario držao je neriješeno protiv Jacuipensea u brazilskoj C diviziji, a njegova momčad bila je zadovoljna bodom. Naravno, najuvjerljivije je kad odglumite neku ozljedu, liječnici marljivo 'prčkaju' oko vaše noge, a sekunde se tope i bliži se kraj utakmice. I gle čuda, čitavi ste, možete nastaviti s utakmicom. 

No u njegovom slučaju za čudesni oporavak nisu bili zaslužni doktori, već mravi. Da, golman domaćina, stanovitog imena Jordan, zaboravio je na jednu stvar, a to je da ne igra na predivnom travnjaku Camp Noua koji je tretiran sa svime i svačime pa izgleda kao zeleni tepih gdje nećete pronaći ništa osim trave, već na terenu na kojem vam u svakoj sekundi može iskočiti neka 'živina'. 

Golman Ferroviarija se bacio na travnjak, liječnici su došli kako bi ga osposobili za nastavak utakmice, a onda, gle čuda, on je odjednom skočio na noge. Nije bilo riječ o čudesnom ozdravljenju, već o mravima koji su ga napali

Počelo ga je peckati od mravlje kiseline pa je skinuo dres, a liječnici nisu uzalud došli jer su ga polijevali vodom kako bi skinuli mrave s njega. 

Kada se riješio neočekivanih posjetitelja, sudac je nastavio s utakmicom, bol u loži je odjednom nestala, a golman može biti sretan jer nije dobio žuti karton zbog simuliranja.

Završilo je 0-0, a Ferroviario je ostao bod ispred Jacupiensea i drži 6. mjesto. 

Najčitaniji članci