Obavijesti

Sport

Komentari 35

Gojak spasio Dinamo u zadnjoj minuti; Cico: Nemamo "kilere"

Gojak spasio Dinamo u zadnjoj minuti; Cico: Nemamo "kilere"
1

Dinamo je remizirao i drugu utakmicu na pripremama u Sloveniji. "Modri" su nakon 0-0 protiv Steaue, odigrali 1-1 s Pandurijem, a Gojak je zabio u 90. minuti utakmice

VIDEO

Dinamo je odigrao drugu pripremnu utakmicu u Sloveniji. Nakon remija protiv Steaue (0-0), "modri" su odigrali neriješno i protiv rumunjskog Pandurija (1-1), a Dinamo se spasio poraza golom Amera Gojaka u 90. minuti.

Panduri je u regularnom dijelu sezone u Rumunjskoj završio iza Astre i Dinama iz Bukurešta, a prema Transfermarktu vrijedi nešto manje od 10 milijuna eura.

Panduri je poveo u 38. minuti golom hrvatskog igrača Filipa Mrzljaka, koji je godinu dana proveo u Dinamu, potom je bio na posudbama u Sesvetama i Lokomotivi, a od 2015. godine igra za rumunjsku momčad.

Ali Karimi debitirao

Dinamo je krenuo u nešto drugačijem sastavu nego protiv Steaue. Na golu je bio Ježina, Stojanović i Matel su bili na bokovima, a Sigali i Benković igrali su stopere.

U veznom redu uz kapetana Antolića igrao je Machado, a ispred njih bio je Andrijašević. Fernandes i Hodžić su bili na krilima, dok je Henriquez igrao u špici.

Dinamo je pritisnuo Panduri u nastavku, stvorio je dosta šansi, ali nije uspio zabiti sve do 90. minute. Šovšić je povukao napad, dodao je do Gojaka koji zabija za 1-1.

Cico Kranjčar u drugom dijelu uveo je Gojaka, Radonjića, Olma, Soldu, Jonasa i Šovšića, a nešto više od 10 minuta dobio je i Ali Karimi, Iranac koji je nedavno potpisao za Dinamo.

Cico: Sve će doći na svoje

- Mislim da moramo biti zadovoljni, ali sigurno ćemo biti bolji kada ćemo biti svježi i kompletni. Prvo poluvrijeme nismo bili aktivni kao što smo se dogovorili, ali program treninga i vrijeme sigurno ostavljaju traga. Igrali smo dobro i u prvom dijelu, ali smo imali propusta da bi u nastavku bili puno bolji - rekao je trener Dinama Zlatko Kranjčar nakon utakmice za službenu stranicu.

- Akcije prema golu su u nastavku bile opasnije, ali ono što moram konstatirati je da smo morali biti konkretniji u šansama. Moramo raditi na boljoj završnici, a vjerujem da će upravo tu pomoći i reprezentativci koji nam se priključuju sutra. Napravili smo pomak od zadnje utakmice i to znači da dobro radimo -rekao je Cico.

- Igrači moraju biti koncentriraniji u završnici. Imamo dosta ofenzivnih igrača, ali nisu pravi killeri; barem zasada i moraju preuzeti odgovornost. Moramo biti konkretni, moramo realizirati šanse koje stvorimo jer u europskim utakmicama i polušansa mora biti gol - kaže trener Dinama i dodaje: 

- Ipak, dobro radimo i vjerujem da će kroz treninge i sa svježinom sve doći na svoje i tu ne vidim probleme.

Prijateljska utakmica:

Dinamo - Panduri 1-1 (Gojak 90 / Mrzljak 38)
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe