Sport

Komentari 20

Golferice napadaju: Pokušale skinuti Paige Spiranac s trona

Golferice napadaju: Pokušale skinuti Paige Spiranac s trona

Paige Spiranac nije jedina atraktivna golferica koja nerijetko svojim pratiteljima 'zagolica' maštu na društvenim mrežama. Ovim djevojkama zajednička su ljepota i ljubav prema golfu..

Jedna od najpoznatijih bivših golferica Paige Spiranac (28) na društvenim mrežama svakodnevno uveseljava pratitelje objavama u kojima demonstrira svoje znanje golfa, ali čini se da je sada dobila konkurenciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Paige Spiranac

Američka golferica hrvatskog podrijetla na Instagramu ima tri milijuna pratitelja, a svojim oskudnim izdanjima 'razmazila' je obožavatelje koji su jednom poželjeli da svoj posao proširi i na stranicu koja je namijenjena za objavljivanje eksplicitnog sadržaja. 

- Žao mi je fanovi, ali 2021. nije ta godina kad ćete me vidjeti na OnlyFansu - rekla je Paige koja se golfom profesionalno prestala baviti 2016. godine. 

Naime, Paige nije jedina koja voli igrati golf i pratiti Masters. Jedna od djevojaka koja na društvenim mrežama svakodnevno privlači mnoštvo obožavatelja i za objave dobiva tisuće lajkova je Hailey Rae Ostrom (27). 

Golferica se natjecala na LPGA turniru 2017. i 2018. godine, a na Shotmakersu je dogurala i do polufinala. Proteklih godina, Hailey je privukla mnoštvo sponzora kao što su Nike, a na Instagramu ju prati preko 266.000 sljedbenika. 

- Kad sam bila mlađa, sjećam se da me bilo sram reći ljudima da igram golf jer je to za stare šmokljane -  rekla je jednom pa se nadovezala:

- Sad sam ponosna kad kažem da profesionalno igram golf. Ovaj sport je toliko napredovao i zbilja se nadam da mladim golfericama nije neugodno. 

Još jedna u nizu atraktivnih plavuša je američka trenerica golfa Elise Lobb Dzingel (26) koja je od 2018. godine i suvoditeljica emisije Fox Sports Swing Clinic. 

Golf je počela trenirati s tri godine, ali nakon nekoliko odrađenih turnira ipak se odlučila okrenuti manekenskoj karijeri. Na društvenim mrežama ima nešto više od 230.000 pratitelja. 

Kenzie O'Connell (29) također je jedna od onih golferica koja svoje znanje više pokazuje na Instagramu nego na turnirima.

Honorarno radi kao instruktorica golfa, a na društvenim mrežama ima 150.000 obožavatelja. Kenzie po uzoru na Paige Spiranac također prije natjecanja nerijetko objavljuje šaljive videe. 

Jedina brineta među plavušama, Savannah Vilaubi (26) golferica je iz sunčane Kalifornije koja je počela trenirati s osam godina. Pobjeda na Teksas Openu iz 2016. godine Savannahi je najbolji rezultat koji je postigla u karijeri. 

Najčitaniji članci