Obavijesti

Sport

Komentari 50

Golman Betisa izludio Modrića i Madriđane! Realu samo bod

Golman Betisa izludio Modrića i Madriđane! Realu samo bod
1

Eden Hazard doveo je u vodstvo svoju momčad u 8. minuti, ali je sudac nakon konzultiranja s ljudima iz VAR sobe odlučio kako je Belgijac primio loptu iz zaleđa...

VIDEO

Nogometaši madridskog Reala propustili su priliku zasjesti na vrh ljestvice španjolskog prvenstva, oni su u susretu 12. kola na svom Santiago Bernabeu odigrali samo 0-0 protiv Betisa.

Pokretanje videa...

03:55

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je čitav susret za Real koji tako nije u potpunosti uspio iskoristiti kiks vodeće Barcelone koja je ranije u subotu izgubila sa 1-3 na gostovanju kod Levantea. Sada i Barcelona i Real imaju po 22 boda, jedan više od Atletica i Seville koji su međusobno igrali 1-1 u Sevilli.

Eden Hazard doveo je u vodstvo svoju momčad u 8. minuti, ali je sudac nakon konzultiranja s ljudima iz VAR sobe odlučio kako je Belgijac primio loptu iz zaleđa. Do kraja utakmice Real je žestoko pritiskao, ali nevjerojatni golman Betisa Robles je branio sve živo. Madriđani su na kraju imali čak 21 šut, a Betis je stao na 13.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barcelona je protiv Levantea povela golom Messija (38-11m), no Levante je u razdoblju od 61. do 68. minute postigao čak tri pogotka kojima je preokrenuo rezultat u svoju korist. Strijelci su bili Campana (61), Borja Mayoral (63) i Radoja (68). Ivan Rakitić ostao je na klupi Barcelone.

Ranije u subotu je i u prvom susretu klubova iz Barcelone i Valencije slavio onaj iz Valencije. Valencia je kao gost preokretom svladala Espanyol sa 2-1 (0-1). Domaći su poveli preko Marca Roce (31-11m), izjednačio je Dani Parejo (69-11m), a pobjedu gostima osigurao je Maxi Gomez (80).

U Sevilli je domaćin poveo golom Vazqueza (28), a u nastavku je izjednačio Morata (60) za konačnih 1-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu