Obavijesti

Sport

Komentari 40

Golman BiH stao pred navijače i obećao: Nema više izlazaka, ma ni mame svoje nećemo gledati!

Golman BiH stao pred navijače i obećao: Nema više izlazaka, ma ni mame svoje nećemo gledati!

'Ja ne mogu ići u sobu kod svakog igrača i šamarati ih udarati i tjerati da budu svjesni kako igramo najvažniju utakmicu za reprezentaciju. Moraju to napraviti sami', rekao je golman reprezentacije Bosne i Hercegovine

VIDEO

Napravit ćemo pravilnik i tko god napravi jedan pogrešan korak, dovest ćemo ga pred vas pa ćemo ga zajedno kazniti, započeo je pred BiH Fanaticosima golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić (33) nakon što se sa suigračima porazom od Ukrajine (2-0) na domaćem terenu oprostio od kvalifikacija za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. 

Imali su igrača više 'zmajevi', ali nisu uspjeli ni do boda u prošloj utakmici protiv Finske (1-3), a to je značilo da se u zadnjoj utakmici nemaju čemu nadati jer ne mogu osigurati ni prolaz u dodatne kvalifikacije. Tako je izbornik Ivajlo Petev suspendirao Miralema Pjanića (31), a nakon poraza od Ukrajine je Šehić izašao pred navijače u ime reprezentacije.

Kvalifikacije za SP 2022. godine, skupina D, BiH - Kazahstan

- Nema više izlazaka, nema više ni kava, mame svoje nećemo gledati dokle god ne vratimo reprezentaciju na pravi put i to vam mi obećavamo. Ove mlade momke morate podržati - rekao je Šehić nakon poraza.

Video možete pogledati OVDJE

Na kraju su zajedno s navijačima zapjevali i tako pokazali nadu u bolje sutra. Bosna i Hercegovina neće biti na Svjetskom prvenstvu, a na to je Šehić upozoravao već neko vrijeme i upozoravao suigrače.

- Ovo je timski sport i svi mi zajedno smo krivi za svaki poraz i zajedno slavimo svaku pobjedu. Nema pojedinaca, svi smo zajedno krivi. Naša psihološka priprema za utakmicu koju svaki igrač treba odraditi sam za sebe, to ne može napraviti izbornik niti ja mogu ići u svaku sobu kod svakog igrača, šamarati ih, udarati i tjerati da budu svjesni kako igramo najvažniju utakmicu za reprezentaciju. To mora napraviti svaki za sebe. Mi stariji pokušavamo motivirati i izvući maksimum. I izbornik to radi, on je svaki meč pripremio odlično taktički i ne može nitko reći da taktički nismo bili spremni - rekao je prije ovog susreta golman reprezentacije BiH.

Sarajevo: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice BiH i Sjeverna Irska

Iz njihove skupine direktno u Katar ide Francuska, a upravo je Ukrajina pobjedom u Zenici osigurala dodatne kvalifikacije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica