Obavijesti

Sport

Komentari 3

Goluža slomio 'svoje plinare': Pobijedili smo veliku momčad

Goluža slomio 'svoje plinare': Pobijedili smo veliku momčad
1

U nastavku susreta slovački prvak, kojeg vodi Slavko Goluža, je zaigrao daleko bolje. U 36. minuti Slovaci su prvi put poveli s tri gola razlike (22-19), u 42. minuti imali su i +4 (26-22), a u 54. minuti i 31-25

VIDEO

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u 2. kolu SEHA Gazprom lige na gostovanju u slovačkom Prešovu od Tatrana 28-33 (18-18).

Hrvatski prvak je dobro ušao u susret i veći dio prvog poluvremena je bio u vodstvu. Domaćin je do prvog vodstva stigao u 16. minuti (9-8), no do poluvremena se nitko nije uspio odvojiti i na odmor se otišlo rezultatom 18-18.

U nastavku susreta slovački prvak, kojeg vodi Slavko Goluža, je zaigrao daleko bolje. U 36. minuti Slovaci su prvi put poveli s tri gola razlike (22-19), u 42. minuti imali su i +4 (26-22), a u 54. minuti i najvećih šest golova razlike (31-25). Na koncu je završilo 33-28.

Tatran su predvodili Bruno Butorac s osam, Dominik Krok sa sedam, te Aleksej Peskov sa šest golova. U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili Stipe Mandalinić sa 10, Leon Šušnja s pet, te Josip Valčić, Mario Vuglač i Domagoj Pavlović sa po tri pogotka.

- Nismo bili na nivou koji sam priželjkivao. U prvom poluvremenu smo u napadu bili efikasni, ali obrana nije bila na visini zadatka. U nastavku smo se raspali i u obrani i u napadu. Očitali su nam lekciju u drugom poluvremenu - kazao je trener hrvatskog prvaka Kasim Kamenica.

S druge strane Slavko Goluža nije skrivao zadovoljstvo pobjedom.

- Pobijedili smo velikog protivnika. Na početku utakmice bio sam pomiješanih emocija jer je Zagreb moj klub. Ali ja sam profesionalac i bio sam maksimalno koncentriran. Nakon prvog poluvremena sam bio ljut. Nedopustivo je primiti 18 golova. U drugom dijelu smo zaigrali daleko mirnije i mudrije i zasluženo smo pobijedili.

Nakon dva kola na ljestvici vode Vardar i Tatran sa po dvije pobjede, dok PPD Zagreb i naš drugi predstavnik Nexe imaju po pobjedu i poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu