Sport

Komentari 3

Goran Sablić postao Šerif: Sad je trener moldavskoga kluba...

Goran Sablić postao Šerif: Sad je trener moldavskoga kluba...

Novi Šerif je u gradu - Goran Sablić preuzeo je klub iz Moldavije. Nakon što je proveo godinu i pol na klupi Širokog Brijega, Sablić je pronašao novi izazov. Postao je novi trener moldavskog Šerifa

Bivši igrač Hajduka Goran Sablić napustio je kormilo svog dosadašnjeg kluba, Širokog Brijega i postao novi trener Šerifa iz Moldavije, potvrdili su u ponedjeljak iz Širokog.

Sablić je na klupi "Plavo-bijelih" proveo godinu i pol, a osvojio je i jedan trofej - kup BiH

- Sablić je napravio iskorak u radu u našem klubu, što nije prošlo nezapaženo. Oko svih planova redovno je i korektno izvještavao klub, tako da nismo iznenađeni njegovim odlaskom u Šerif - izjavio je sportski direktor NK Široki Brijeg Dalibor Šilić.

Njegov prvi pomoćnik u klubu s Pecare bio je Mirko Hrgović koji je također napustio svoju funkciju.

Goran Sablić je u dugogodišnjoj karijeri u dva navrata igrao za Hajduk, te za kijevski Dinamo, a ima i pet nastupa za reprezentaciju Hrvatske. Trenersku karijeru započeo je u RNK Splitu te nastavio u Širokom Brijegu.

U Hajduku je uspješno igrao do 2003. godine, a onda prelazi u kijevski Dinamo. Tamo su ga cijelo vrijeme mučile mnogobrojne ozljede zbog čega nije uspio ostvariti svoj puni potencijal.