Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

Goran u svom stilu: Tko je i pomislio da mogu jednostavno

Goran Ivanišević mora se strpjeti do 2021. godine da bi postao prvi Hrvat u Kući, a on i Španjolka Conchita Martinez trebali su ući kao 258., odnosno 259. članovi iste

Umag: Druženje s Goranom Ivaniševiæem i Goranom Prpiæem na  Open Umagu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
2 komentara

I mislio sam se da će se nešto dogoditi čim sam ja primljen, ali nisam očekivao baš da će svijet stati.

Tako je Goran Ivanišević nedavno komentirao svoj ulazak u Međunarodnu tenisku kuću slavnih u koju je trebao ceremonijom ući 18. srpnja u Newportu, no ista je otkazana zbog pandemije korona virusa za godinu dana.

Splićanin će se, dakle, morati strpjeti do 2021. godine da bi postao prvi Hrvat u Kući, a on i Španjolka Conchita Martinez trebali su ući kao 258., odnosno 259. članovi iste.

- Tko je pomislio i na sekundu da mogu nešto učiniti na jednostavan način - komentirao je u svom stilu vimbldonski pobjednik iz 2001. godine uz poruku:

- Zabit ćemo as sljedeće godine.

30. Plava laguna Croatia Open Umag 2019.Egzibicijski meè, Goran Ivaniševiæ - Patrick Rafter | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kada je postalo jasno krajem siječnja da je Ivanišević napokon izabran, pribojavao se - govora. Sada je dobio ekstra vrijeme da ga uvježba.

- Imao sam pet mjeseci za uvježbati govor. Znam da ću biti nervozan. Znam da će sve moje pripreme vjerojatno ispariti kad se popnem na pozornicu u Newportu pa ću morati smisliti nešto drugo. Ali nema veze. Znam što želim reći, kome želim zahvaliti. To je najvažnije. Još nikada nisam bio u Newportu i veselim se.

Naši partneri pišu
Message