Sport

Komentari 47

Gorica Hajduku uzela kapetana kadeta: Odluka je bila lagana, a ja želim biti poput Brozovića...

Gorica Hajduku uzela kapetana kadeta: Odluka je bila lagana, a ja želim biti poput Brozovića...

Prošao sam u posljednje vrijeme reprezentacije od U-15 do U-17, a ako bih se opisivao kao igrača, rekao bih da mi se sviđa igra Marcela Brozovića, rekao je mladi nogometaš

Luka Kapulica, hrvatski U-17 reprezentativac, dosadašnji kapetan kadetske momčadi splitskog Hajduka i jedan od najdarovitijih igrača svoje generacije u Hrvatskoj, postao je novi igrač Gorice, potvrdio je klub iz Turopolja.

- Jako sam sretan i zadovoljan što je sve dogovoreno, što sam postao član Gorice. Predsjednik je izrazio snažnu želju da dođem ovdje, svidio mi se projekt koji su mi ljudi iz Gorice predstavili i zapravo je odluka bila lagana - rekao je Kapulica, koji je posljednjih šest godina proveo u omladinskoj školi Hajduka.

- Nogomet sam počeo igrati kao šestogodišnjak u NK Pomaku, jednom kvartovskom klubu u Splitu, a s 11 godina otišao sam u Hajduk, iz kojega sad dolazim u Goricu. Prošao sam u posljednje vrijeme reprezentacije od U-15 do U-17, a ako bih se opisivao kao igrača, rekao bih da mi se sviđa igra Marcela Brozovića, pogotovo njegova količina trke, budući da i ja mogu puno trčati. Uz to, sviđa mi se i kako je Brozović opušten dok igra, tome i ja težim. Evo, sad sam i došao u njegov kraj, u Turopolje...

Za mlade hrvatske selekcije Luka je skupio 14 nastupa, a u Gorici će konkurirati i za juniorsku i za seniorsku momčad.

- Želja mi je samo što bolje se razvijati kao igrač, dokazivati se i davati sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici.

POGLEDAJTE KAKO JE THE SAVAGE NOKAUTIRAO URSU: