Obavijesti

Sport

Komentari 10

VIDEO Gorica nastavlja rešetati! Pao i Šibenik, Toplak bez poraza

VIDEO Gorica nastavlja rešetati! Pao i Šibenik, Toplak bez poraza

Došao je probuditi momčad, prodrmati uspavane Goričane i pokušati vratiti igru koju su imali zadnjih sezona. Deset bodova od mogućih 12... Nije loše, Toplakova Gorica spremna je pomrsiti još koji račun

VIDEO

Nogometaši Gorice pobijedili su Šibenik 1-0 u prvoj utakmici 29. kola Prve HNL, koja je u subotu odigrana na Šubićevcu. Gosti su do pogotka vrijednog tri boda došli u 40. minuti kada je mrežu zatresao makedonski napadač Vlatko Stojanovski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Slavlje u svlačionici Gorice 01:35

Pod vodstvom novog trenera Samira Toplaka Goričani su bez poraza u četiri prvenstvene utakmice, u kojima su osvojili 10 od mogućih 12 bodova. S druge strane produbljena je rezultatska kriza Šibenčana koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz te šesti  u posljednjih sedam prvenstvenih dvoboja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još jednom su šibenski napadači ostali bez učinka, a gostujući golman bez pravog posla jer nije imao potrebe za intervencijom, iako je domaća momčad dolazila u zadnju trećinu, ali je ostala bez preciznosti i mirnoće kod završnih udaraca ili dodavanja.

Šibenik i Gorica susreli se u 29. kolu HT Prve lige

Gorica je u svojim pokušajima i prijetnjama bila konkretnija, a odlučujući trenutak utakmice dogodio se u 40. minuti. Atiemwen je jednim driblingom izbacio svog čuvara i stvorio prostor za ubačaj u kazneni prostor, gdje je Anthony Kalik glavom spustio loptu za Vlatka Stojanovskog, a makedonski napadač svladao Lovru Rogića.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Šibenik je najbolju priliku za izjednačenje imao u 66. minuti, kad je šut Ivice Vidovića Krizmanić uspio blokirati na gol-crti.

Velikogoričani su pobjedu mogli potvrditi u 83. minuti kad se u prilici našao Kalik, ali je pogodio vratnicu. A pred sam kraj Šibenik je pritisnuo, u nadoknadi bio vrlo blizu pogotka kada je udarac s lijeve strane u zadnji tren blokirao Mitrović.

Šibenik i Gorica susreli se u 29. kolu HT Prve lige

Ipak, Gorička obrana je izdržala do kraja utakmice i došla do treće pobjede na četiri gostovanja na Šubićevcu otkako se Šibenik vratio među prvoligaše. Šibenčani još čekaju na prvu domaću pobjedu protiv Gorice, a čekanje će se nastaviti do sljedeće sezone.  

Utakmicu na Šubićevcu sudio je Osječanin Dario Bel.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu