Sport

Komentari 143

Gavranović hat-trickom potopio Goricu! Borba za Europu traje...

Gavranović hat-trickom potopio Goricu! Borba za Europu traje...

Iako je Gorica u početku igrala solidno, već u trećoj minuti Dinamo je poveo golom Gavranovića. Gavranović je zabio i drugi gol i treći gol, a Zagorac je obranio penal Kristijanu Lovriću

Dinamo je u predzadnjem kolu HNL-a razbio Goricu u gostima 3-0.

Goričanima je ova utakmica zbog napete borbe za Europu bila izrazito bitna, pogotovo jer su ranije u nedjelju Hajduk i Rijeka uzeli po tri boda, ali momčad Siniše Oreščanina jednostavno nije mogla s Dinamom.

Već u trećoj minuti Dinamo je u vodstvo doveo Mario Gavranović. Tolić ga je našao odličnim dodavanjem, a Gavro je samo rutinski i elegantno dovršio posao.

Stiskali su tad Špikić i Mudrinski, pucali na sve strane, ali do gola nikako... Ali zato je Dinamo opet došao do novog gola! I to opet Gavranović! U 36. minuti maestralno je zabio s 20 metara.

U 86. minuti je Gorica pri zaostatku 2-0 imala penal, no Zagorac je majstorski pročitao Kristijana Lovrića i obranio mu.

U četvrtoj minuti nadoknade Gavranović dolazi do hat-tricka. Majstorski je odigrao dupli pas s nesebičnim Petkovićem koji je bio u boljoj poziciji, ali očito je htio vidjeti kako mu suigrač dolazi i do trećeg gola. 

Gorica je sad treća uoči zadnjeg kola u kojemu igra s Rijekom. Goričani od Rijeke imaju bod više, a od Hajduka dva. Splićani igraju s Lokomotivom.