Sergio Ramos najavio odlazak iz Real Madrida | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 62

Gotovo: Ramos odlazi iz Reala!

Gotovo: Ramos odlazi iz Reala!

Španjolski nogometaš od 2005. godine igra za 'kraljevski' klub, a od tada je s Realom osvojio četiri Lige prvaka i pet puta je bio prvak Španjolske. Odigrao je 671 utakmicu i zabio 101 gol

VIDEO

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos (35) sutra će najaviti odlazak iz 'kraljevskog' kluba od 12:30 uz nazočnost predsjednika Florentina Pereza, piše na njihovim službenim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Sergio Ramos

Pokretanje videa...

Sergio Ramos 00:57

Odluku će objaviti dva tjedna prije završetka ugovora koji službeno traje do 30. lipnja ove godine. Real je Ramosu ponudio novi ugovor, ali pod uvjetom da mu se plaća smanji za deset posto. 

Španjolac je odbio ponudu kojim bi se aktualni ugovor produžio na još jednu godinu, uz mogućnost još jedne dodatne (1+1) i deset posto manju plaću. Kapetan Madriđana do sada je zarađivao 15 milijuna eura što znači da se nije želio odreći milijun i pol eura.

Champions League - Semi Final Second Leg - Chelsea v Real Madrid

Nakon odlaska Ikera Casillasa iz Reala u srpnju 2015. godine, Ramos je preuzeo kapetansku vrpcu. 

Ramos je na Santiago Bernabeu stigao 2005. godine iz Seville za 27 milijuna eura. S Real Madridom osvojio je četiri Lige prvaka, pet puta je bio prvak Španjolske te je osvojio po četiri Kupa kralja i Fifina Svjetska klupska prvenstva. 

Sveukupno je odigrao 671 utakmicu u dresu Reala te je zabio 101 gol uz 40 asistencija. 

Champions League - Round of 16 Second Leg - Manchester City v Real Madrid

Izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique odlučio je da na Europsko i Svjetsko prvenstvo ide bez igrača Real Madrida, odnosno njih šest među kojima je i Sergio Ramos. 

Ramos je rekorder po nastupima za španjolsku reprezentaciju, ali ove godine je odigrao tek četiri utakmice pa je izbornik odlučio dati priliku nekome drugome.

Euro 2020 Qualifier - Group F - Spain v Faroe Islands

- Nakon nekoliko s***anih mjeseci i čudne sezone kakvu nikada nisam iskusio u svojoj karijeri, dolazi i Euro. Borio sam se i radio naporno svakog dana tijelom i dušom kako bih bio na 100 posto za klub i reprezentaciju, ali stvari se ne odviju uvijek onako kako bi mi htjeli. Boli me to što nisam mogao pomoći Realu i što neću igrati za Španjolsku, ali u ovom slučaju se najbolje odmoriti, oporaviti i vratiti sljedeće godine kako sam uvijek i radio. Naravno, boli to što neću moći predstavljati svoju zemlju, ali treba biti iskren - komentirao je Ramos odluku Enriquea. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 62

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner