Sport

Komentari 4

Gradski bazen Velika Gorica i 'Vamos a la playa': Nemogući uvjeti na utakmici sa Slavenom

Gradski bazen Velika Gorica i 'Vamos a la playa': Nemogući uvjeti na utakmici sa Slavenom

Sa situacijom su se našalili i sami domaćini. Na svom Facebook profilu objavili su video nogometaša Slavena koji se poskliznuo i potom odlučio - ostati na podu i probućkati se u plićaku

U susretu posljednjeg, 36. kola Prve HNL Gorica i Slaven Belupo su u gotovo nemogućim uvjetima odigrali bez pogodaka.

Tijekom prvog poluvremena nad Veliku Goricu se spustio prolom oblaka. Travnjak je ubrzo natopljen, a uz jak vjetar i još snažniju kišu bilo je teško očekivati neku kvalitetniju utakmicu.

Posebice što susret nije imao nikakvu rezultatsku važnost. Gorica je šesta, a Slaven Belupo sedmi bez mogućnosti za promjenu pozicija.

- Prvi put u životu igrao sam u ovakvim uvjetima - priznao je Aleksandar Jovičić pa rekao kako misliš da imaš loptu na nozi, a onda ona zapne u vodi...

Sa situacijom su se našalili i sami domaćini. Na svom Facebook profilu objavili su video nogometaša Slavena koji se poskliznuo i potom odlučio - ostati na podu i probućkati se u plićaku. Opis videa? Gradski bazen Velika Gorica. Popratna glazba? Vamos a la playa... 

Objavu pogledajte OVDJE.

U ranije odigranom susretu Dinama je na stadionu Maksimir pobijedio Varaždin sa 2-0 i službeno proslavio naslov prvaka Hrvatske.

Prvo ime susreta bio je Lovro Majer koji je zabilježio pogodak i asistenciju, a u 59. minuti uzdrmao okvir gola. Među strijelce se upisao i Mario Ćuže.

Dinamo je 21. naslov prvaka osvojio sa 80 bodova. Na drugom mjestu je Osijek sa 62 boda, koliko ima i Lokomotiva na trećoj poziciji, dok je Rijeka četvrta sa 61 bodom. 

Najčitaniji članci