Obavijesti

Sport

Komentari 67

Atletico svladao nemoćnu Barcu golovima Suareza i Lemara

Atletico svladao nemoćnu Barcu golovima Suareza i Lemara
3

Momčad Ronalda Koemana izgledala je poprilično nemoćno protiv aktualnog prvaka Atletica, koji je zahvaljujući golovima Lemara i Suareza iz prvog poluvremena slavio na Wanda Metropolitanu

U derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Barcelonu sa 2-0 pridruživši se na vrhu ljestvice gradskom suparniku Realu.

Pokretanje videa...

Messi maše fanovima u Parizu nakon transfera u PSG VIDEO

Španjolski prvak je sav posao obavio u prvom dijelu, a kod oba gola sudjelovali su Joao Felix i strijelci Thomas Lemar i Luis Suarez.

Atletico je poveo nakon sjajne akcije u 24. minuti. Felix je povukao loptu uposlivši Suareza koji je odmah produžio do Lemara, a ovaj zabio za 1-0.

Barca je mogla izjednačiti tri minute kasnije, no Coutinho je loše pucao. U samoj završnici prvog dijela domaćin je zabio i drugi gol. Ponovo je akciju pokrenuo Felix, no ovoga puta je dodao do Lemara, a ovaj je uzvratio Suarezu za asistenciju kod prvog gola. Sjajni urugvajski napadač je izašao sam ispred Marca Andrea ter Stegena mirno pogodivši za 2-0.

LaLiga - Atletico Madrid v FC Barcelona

Suarez je tako zabio svakom od 31 kluba protiv kojeg je igrao u španjolskom prvenstvu. Posljednja na listi njegovih žrtava našla se Barcelona čiji je dres nosio 283 puta. S druge strane Lemar je prvi puta otkako je 2018. stigao u Atletico u jednoj utakmici upisao pogodak i asistenciju.

Barca je ovim porazom nastavila seriju očajnih rezultata, u zadnjih šest susret upisala je samo jednu pobjedu, tri poraza i dva remija.

U ranije odigranom susretu Mallorca je pobijedila Levente sa 1-0.

LaLiga - Atletico Madrid v FC Barcelona

Pobjedu domaćinu donio je Iddrisa Baba golom u 75. minuti. Pet minuta prije kraja susreta Levante je imao sjajnu priliku za izjednačenje, no Jose Luis Morales nije realizirao jedanaesterac.

Osasuna je identičnim rezultatom pobijedila Rayo Vallecano, a pogodak odluke zabio je Manu Sanchez u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Cote je ubacio s lijeve strane, a Sanchez glavom zabio za pobjedu momčadi iz Pamplone. Hrvatski reprezentativac Ante Budimir je kod domaćina i dalje izvan stroja.

Na vrhu ljestvice je Real Madrid sa 17 bodova, koliko ima i Atletico Madrid uz slabiju razliku pogodaka. Stepenicu niže je Real Sociedad sa 16 bodova, dok Sevilla i Osasuna imaaju po 14 bodova.

Barcelona je deveta sa 12 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
8. KOLO LA LIGE 21:00 , MADRID
Atletico Madrid
Lemar 24' Suarez 44'
2 : 0
Barcelona
Sortiranje događaja
90'+3

Kraj utakmice u Madridu. 

90'

Četvrti sudac pokazao je još tri minute sudačke nadoknade. 

85'

Depay je izveo slobodan udarac, ali lopta odlazi preko živog zida i preko gola. Rezultat i dalje ostaje isti.

Koeman iz igre vadi Desta umjesto kojeg ulazi Lenglet. 

83'

Zamjena u redovima Atletica. Iz igre izlazo Carrasco, a ulazi Felipe. Diego Simeone ne prestaje mahati rukama te traži od navijača još glasniju podršku. Na stadionu je odlična atmosfera gdje je preko 60 tisuća navijača. 

78'

Koke je zbog ružnog starta na Fatiju zaradio žuti karton. 

Komentari 67